banner47

Çocukları ilk canlı yayın heyecanı sardı

Çocukları ilk canlı yayın heyecanı sardı
banner3

Anaokulu çocukları ilk canlı yayınlarına Medya Haber Stüdyolarında çıktılar.Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Özel Suman Kreş ve Gündüz Bakımevi ana okulu öğrencileri kurumumuz Medya Haber Sitesi stüdyolarını ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladılar. Medya Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Şerife Türkeş'in misafirleri olan öğrenciler, Medya Haber Sitesi Teknoloji ve Ürün Koordinatörü - Stüdyo Şefi Mustafa Altıner tarafından stüdyo işleyişi hakkında bilgi aldılar. 

Stüdyo ortamında yapılan canlı yayınla tarihe not düşülen ziyarette, çocuklar ilk canlı yayınlarına çıkmış oldular.  Özel Suman Kreş ve Gündüz Bakımevi Sorumlu Müdürü öğretmen Hande Cengiz Ecemiş,  "Özel Suman Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin sorumlu müdürüyüm. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle kurumunuza ziyarette bulunduk. Çocuklarımız gazetecilerin yaptıkları işleri öğrendiler. Medya araçlarını tanıtmak istedik, sayenizde çocuklarımız tanımış oldular. İlginizden dolayı çok teşekkür ederiz" dedi. 

Öğrenciler hep bir ağızdan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladıklarını ifade ederlerken, ziyaretler hatıra fotoğrafı ile son buldu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23