banner47

Bursa Yıldırım'da yeni yıl mesaisi

Bursa Yıldırım'da yeni yıl mesaisi
banner3

Vatandaşla sürekli bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yeni yılı Yıldırımlılarla karşıladı.BURSA (İGFA)- Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi, Ertuğrulgazi ve Yavuzselim Polis Karakolu, Karapınar Jandarma Karakolu, Çocuk Şube ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Servisi’ni ziyaret ederek vatandaşların yeni yılını kutladı.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın ilk durağı Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi oldu. Ders çalışan gençleri ziyaret eden ve gençlere tatlı ikramında bulunan Yılmaz, “2022’ye dinamik başlamak için yılın son akşamında genç kardeşlerimizle buluştuk. Onlarla Sohbet ettik, oyunlar oynadık, istişarelerde bulunduk. 2022 yılı gençlerimize başarı ve mutluluk getirsin” dedi.

112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Yılmaz, yılbaşı gecesi görevi başında olan ekiplerle sohbet edip, yeni yıllarını kutladı. Ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Servisi’ne giderek 2022 yılının Yıldırım’da dünyaya gelen ilk bebeklerinin ailelerini tebrik eden Başkan Yılmaz, “Yeni yılın ilk gününde gözlerini Yıldırım’da açan bebeklerimizi ziyaret ettik" dedi.

Öte yandan sağlık çalışanlarının da yeni yılını tebrik eden Başkan Yılmaz, “İçinde bulunduğumuz bu zorlu dönemde insan sağlığı için fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımızın da yeni yılını kutluyorum ve hepsine sağlıklı, huzurlu birer ömür diliyorum. Sizlere minnettarız” sözlerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23