banner47

Bursa SMMMO'da 'çağdaş' ön seçim

Bursa SMMMO'da 'çağdaş' ön seçim
banner3

Bursa'da SMMMO Çağdaş Muhasebeciler Grubu’nda önseçim yapıldı. Önseçimi Hüseyin Halil'in başkanlığındaki Çağdaş Muhasebeciler Grubu kazandı.BURSA (İGFA) - Bursa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın (BSMMMO) genel kurulu öncesi kulisler hızlanırken, Bursa Çağdaş Muhasebeciler Grubu’nda önseçim tamamlandı.

1902 oy kullanılan önseçimde Hüseyin Halil 776, Doğan Yılmaz 721 ve Hasan Uçar 380 oy aldı. Bu sonuçla BSMMMO Genel Kurulu’nda Çağdaş Muhasebeciler Grubu’nu Başkan adayı olarak Hüseyin Halil temsil edecek. Sonuçların belli olmasının ardından Hüseyin Halil’i ilk kutlayanlar seçimde yarıştığı meslektaşları Hasan Uçar ve Doğan Yılmaz oldu.

Seçimin ardından kısa bir değerlendirme yapan Çağdaş Muhasebeciler Grubu Hüseyin Halil, “Önseçimin kazananı olmaz, kazanan Çağdaş Grup’tur. Bizler bayrağı taşımaya talip olarak kendi içimizde yarıştık. Sandıklar kapanmış ve grubumuzun iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Şimdi tüm grubumuz, birlik ve beraberlik içinde BSMMMO Genel Kurulu’na hazırlanacağız. Bu dönemde odamıza sahip çıkma duygusuyla hareket eden Çağdaş Muhasebeciler Grubu’nun tüm üyelerine, katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23