banner47

Bursa Şahinkaya'dan Ata'ya saygı nöbeti

Bursa Şahinkaya'dan Ata'ya saygı nöbeti
banner3

Şahinkayalı öğrenciler 9 Kasım saat 21.05’ten 10 Kasım 09.05’e kadar 12 saat boyunca ‘Ata’ya Saygı Nöbeti’ tutarak Ulu Önderimizi özlem ve minnetle andılar.

BURSA (İGFA) - Şahinkaya Gençliği, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için Şahinkaya Academy Kampüsünde 12 saat ‘Saygı Nöbeti’ tutarak, her daim onun ilkelerinin izinden gideceklerini bir kez daha gösterdiler. Şahinkaya Academy, Hexagon ve Skola Kampüs öğrencileri başta olmak üzere veliler ve öğretmenlerin de katıldığı ‘Ata’ya Saygı Nöbeti’, 9 Kasım akşamı saat 21.05’te Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 

10. Sınıflar Koordinatörü Tuba Palancı'nun sunduğu gecede konuşma yapan Şahinkaya Academy Kampüs Müdürü Hakan İdin, Atatürk’ün bizlere emanet ettiği bu cumhuriyeti, ilkelerinin izinden giderek yaşatmaya devam edeceklerini ve Ata’ya Saygı Nöbeti ile O’nu saygı ve minnetle andıklarını ifade etti.

7'DEN 70'E NÖBET

Atatürk büstünün önünde meşalelerle tutulan nöbet, Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Şahinkaya ve Kurucu Müdür Nebahat Şahinkaya'nın öğrencilerle olan nöbetiyle başladı. Velilerin ve 7’den 70’e her Şahinkayalının Ata’mızı saygıyla andığı nöbet, Ulu Önderimizin ebediyete intikal ettiği 10 Kasım sabahı saat 09.05'e kadar devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23