banner47

Bursa İnegöl'de Ümmühan Öğretmen, ölen kedinin aç yavrularını kurtardı

Bursa İnegöl'de Ümmühan Öğretmen, ölen kedinin aç yavrularını kurtardı
banner3

İnegöl Belediyesi el sanatları öğretmeni Ümmühan Özdemir Sivas, Beşinci Mevsim Kültür Merkezi önünde köpeğin saldırdığı kedinin hamile olduğunu anlayınca, ölen kedinin karnını açarak 3 yavru kediyi kurtardı. Kalp masajıyla hayata tutunan yavru kediler, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezinde koruma altına alındı.BURSA (İGFA)- İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kültür Merkezi önünde, hamile bir sokak kedisi köpeğin saldırısına uğradı. Merkez güvenliği köpeğin dişleri arasında can veren kediyi görünce, merkezde görev yapan ve hayvanlara olan ilgisiyle bilinen İnegöl Belediyesi el sanatları öğretmeni Ümmühan Özdemir Sivas’a haber verdi. Evinde de hayvanları bulunan, can dostlarına olan ilgisi nedeniyle daha önce de pek çok kez kedi, köpek ve koyun doğumuna yardımcı olan Sivas, ölen kedinin hamile olduğunu fark edince köpeğin ağzından alarak Beşinci Mevsim Kültür Merkezindeki atölyesine götürdü. Burada mesai arkadaşlarının da yardımıyla ölen kedinin karnını açan Ümmühan Özdemir Sivas, 3 yavru kediyi çıkarıp her birine kalp masajı yaparak hayata tutunmalarını sağladı.

Yavru kediler yaklaşık 10 dakikalık bir müdahale ile kurtarıldıktan sonra, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine bilgi verildi. Ardından yavru kediler burada yeni doğum yapmış bir anne kedinin yanında korumaya alındı.

KURTARMA OPERASYONU GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Öte yandan, ölen kedinin köpeğin ağzından alınarak merkeze getirilmesi ve karnının açılarak yavruların kurtarılması süreci hem Beşinci Mevsim Kültür Merkezi güvenlik kameralarına yansıdı hem de amatör kameralar tarafından kayıt edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28