banner47

Bursa'da gençlere 'Odaklan, Harekete Geç' taktiği

Bursa'da gençlere 'Odaklan, Harekete Geç' taktiği
banner3

Bursa'da BUSMEK tarafından YKS hazırlık kursu öğrencilerine yönelik ‘Odaklan, Harekete Geç’ konulu seminer düzenlendi.BURSA (İGFA) - Üniversite adaylarının YKS sınavlarında başarılarını artırmak ve sınav kaygılarını yenmelerini sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, BUSMEK marifetiyle ‘Odaklan, Harekete Geç’ konulu seminer organize etti.

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ndeki programa, İstanbul Bilgi Üniversitesi Bursa Bölge Sorumlusu, Eğitmen ve Yazar Serkan Duru konuşmacı olarak katıldı. Seminer öncesinde gençlere mini konser verildi.

‘Geleceğin meslekleri, inovasyon ve girişimciliğin önemi, farklı meslek gruplarından başarılı insanların hayatları ve başarı yolculukları’ konularının ele alındığı seminerde, başarıya giden yolda hayal etmenin önemi, çok çalışmanın ve emek sarf etmenin gerekliliği vurgulandı. İnteraktif geçen programda; odaklanma, sınav süreci ve tercih yaparken dikkat edilecek hususlar ile motivasyon yönetimi ve üniversite mezuniyetinin kariyere katkısı konuları da konuşuldu.

Öğrencilerin hedeflerine ulaşabilmesi için istekli olmaları gerektiğini söyleyen Serkan Duru, sabırla ve pes etmeden çalışmak gerektiğini dile getirdi.

Seminer sonunda, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Halide Serpil Şahin, gençlerin başarıyı istemelerini tavsiye ederken, Serkan Duru’ya tabloyla teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23