banner47

Bursa Büyükşehir ilçelerde altyapıyı sürdürüyor

Bursa Büyükşehir ilçelerde altyapıyı sürdürüyor
banner3

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin BUSKİ aracılığıyla 17 ilçede yaptığı altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.BURSA (İGFA) - Bursa’nın daha yaşanabilir şehir olması için gece gündüz demeden mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin tamamında çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

BUSKİ marifetiyle şehrin tamamında altyapının iyileştirilmesi için projelerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kanalizasyon ve içmesuyu çalışmaları kapsamında Karacabey ilçesindeki Çavuşköy ve Danişment, Mustafakemalpaşa ilçesindeki Dallıca, Ayaz, Keltaş ve Doğanalan mahallelerinin eskiyen alt yapı hatlarını yeniliyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çavuşköy, Danişment, Dallıca, Ayaz ve Doğanalan mahallelerinde kanalizasyon hattı imalatlarının tamamlandığını söyledi. Keltaş Mahallesi’nde kanal, Danişmentte ise içme suyu çalışmalarında sona gelindiğini ifade eden Başkan Aktaş, bölgenin güçlü bir altyapıya kavuşması için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, altyapı çalışmalarıyla hem bölgenin altyapı sorunlarını gidermeyi, hem de kayıp kaçak oranlarını ciddi ölçüde azaltmayı planladıklarını kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23