banner47

Ankara Akyurt'ta şoförler Refah ile güven tazeledi

Ankara Akyurt'ta şoförler Refah ile güven tazeledi
banner3

Ankara'da Akyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden Mustafa Refah seçildi.Onur KÖK (Ankara İGFA) - Akyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, siyasi partilerin başkanları, esnaflar ve çevre ilçelerin esnaf odalarının yöneticileri katılım gösterdiği tek adaylı genel kurulda, Mustafa Refah yeniden başkan seçildi. 

Oda başkanlığı süresince yapmış oldukları hizmetlerden bahseden Mustafa Refah ise Akyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın şoför esnafı başta olmak üzere Akyurt’un galerici esnafı ve tüm esnafların üyeliği ile oluştuğunu belirterek, çalışan personel sayısı ve üye sayısının artırıldığını kaydetti. Refah, “Akyurt’ta işyeri sahibi olup da Ankara merkezdeki odalara kayıtlı olan esnaflarımızdan odamıza kayıtlarını aldırdık. Diğer esnaflarımızın odamıza kayıtlarını odamıza aldırdık. Esnaflarımızın odamıza kayıtlarını aldırmaya devam edeceğiz. Şu andaki mevcut üye sayımız 592’dir” dedi.

Bu arada esnaf kredi limitlerinin yükseltildiğini, güzergahlarda iyileştirmeye gidildiğini ve ‘S’ plaka gibi uygulamalarla esnafa kolaylıklar getirildiğini kaydeden Başkan esnafın sorunlarının çözümüne yönelik girişimlere devam edeceklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23