banner47

Aksaray'da altyapı çalışmaları devam ediyor

Aksaray'da altyapı çalışmaları devam ediyor
banner3

Aksaray Belediyesi 2021 Yılı Çalışma Planı’nda alt ve üstyapı yatırımlarına ağırlık verdi. Özellikle altyapıda ciddi çalışmalara imza atan Aksaray Belediyesi, şehrin sağlıklı altyapıya sahip olması için çalışmalarına devam ediyor. Ayşe ALP (AKSARAY OLAY HABER)-  Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 937 milyonluk dev yatırım planında alt ve üstyapıya ağırlık vermesi şehrin sağlıklı ve güçlü bir altyapıya kavuşmasını sağlıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, il genelinde birçok farklı noktada altyapı eksiklerinin ortadan kaldırılması ve mevcut altyapı sistemlerinin iyileştirilmesi için ekiplerin üstün gayret gösterdiğini belirtti.

Öte yandan sağlıklı ve güçlü altyapıya kavuşan cadde ve sokaklarda asfalt çalışmasının devam ettiğinin altını çizen Başkan Dinçer; "Şehrimizi, alt ve üstyapısıyla bir bütün olarak ele aldığımızda, asfalt serim çalışmaları altyapısı tamamlanmış bölgelerde sürdürüyoruz. Aynı zamanda altyapı yönünde güçlendirilmesi gereken noktaların tespitini yaparak bu bölgelerde iyileştirme çalışmalarına devam ediyoruz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23