banner47

AK Partili Şamil Tayyar Kilis'te

AK Partili Şamil Tayyar Kilis'te
banner3

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) MKYK Üyesi Şamil Tayyar, bir dizi temaslarda bulunmak üzere
Kilis’e geldi.KİLİS İGFA- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) MKYK Üyesi Şamil Tayyar ilk olarak, AK Parti Kilis İl Başkanlığı tarafından organize edilen Kartalbey KYK Yurdu’nda düzenlenen iftar programına katıldı.

Kartalbey KYK yurdunda organize edilen iftar programına Tayyar’ın yanı sıra, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, AK Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kara ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğrencilerinin katıldı. İftar sonrası AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, AK Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ve Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kara öğrenciler ile bire bir sohbet ederek sorun, talep ve sıkıntılarını dinlediler.

TAYYAR GENÇLERLE BULUŞTU 

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Kilis temaslarında gençlerle bir araya gelerek hasbihal ettiler. AK Parti Kilis Gençlik Kolları Başkanı Musa Kara’nın organizasyonu ile düzenlenen program ile Canpolat Paşa Gençlik Merkezi’ndeki gençlerle buluşarak sohbet edip talep ve şikayetleri ele alınarak çözüm önerileri görüşüldü. Gençlerin Canpolat Paşa Gençlik Merkezi’nde yaptıkları işlevlerden bahseden Başkan Kara, Şamil Tayyar’a Canpolat Paşa Gençlik Merkezi hakkında bilgiler aktardı. AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar’ın geçlerle buluşma programına Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, AK Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş ve çok sayıda genç katıldı.

AK KADRO SAHURDA BULUŞTU 

AK Parti Kilis İl Başkanlığı tarafından düzenlenen sahur programında AK Partililer bir araya geldiler. AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar’ın katılımı ile Kilis Öğretmen Evi’nde düzenlenen sahur programına AK Partililer tam kadro katıldı. Sahur programı ile açıklama yapan İl Başkanı Av. Murat Karataş, “Teşkilatımız ile gönül sofrasında buluştuk. AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar ile beraber teşkilat üyelerimizin de katılımı ile düzenlenen sahur programına katıldık. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23