banner47

Adıyaman İGC’den İl Emniyet Müdürü'ne 177. yıl ziyareti

Adıyaman İGC’den İl Emniyet Müdürü'ne 177. yıl ziyareti
banner3

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’i ziyaret etti. ADIYAMAN (İGFA) - İGC Başkanı Cihan Akbilek, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayan, kamu güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden görev yapan başta Adıyaman emniyet mensupları olmak üzere, Türk Polis Teşkilatının 177'inci kuruluş yıldönümünü kutladı. 

Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Adıyamanlı gazeteciler, Emniyetin son dönemlerde asayiş, kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadelede çok önemli başarılar elde ettiğini gördüklerini belirterek, çalışmalarına teşekkür etti. Başkan Akbilek, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd etti.

Gerçekleşen ziyarette Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Emniyet Teşkilatı'na verdikleri destekten ötürü Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti'ne teşekkür ederken, Polis Haftası etkinlikleri dolayısıyla gazetecileri bilgilendirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER