banner47

Yozgat Saraykent'te kazanlar dezavantajlı aileler için kaynıyor

Yozgat Saraykent'te kazanlar dezavantajlı aileler için kaynıyor
banner3

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin istihdam edildiği projeyle dezavantajlı ailelere yemek dağıtılıyor.YOZGAT (İGFA) - Yozgat'ın Saraykent Kaymakamlığı'nca başlatılan proje kapsamında ihtiyaç sahiplerince hazırlanan sıcak yemekler, dezavantajlı ailelerin evlerine ulaştırılıyor.

Saraykent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca bir süre önce hayata geçirilen "Dezavantajlı Hanelere Yemek Projesi" kapsamında istihdam edilen 8 ihtiyaç sahibinin Çok Programlı Anadolu Kız Meslek Lisesi yemekhanesinde hazırladığı 3 çeşit sıcak yemek, her gün sabah 09.00 ile 13.30 arasında ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

Projeyle hem bazı ihtiyaç sahiplerinin düzenli gelire ulaşması hem de yardıma muhtaç kişilere düzenli yemek imkanı sağlanıyor.

Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, zaman zaman yemek dağıtım ekibine eşlik ederek, vatandaşların sorunlarını dinliyor, onlara destek olmaya çalışıyor. Kaymakam Açıkgöz, ilçede engelliler, muhtaçlar, yetimler ve hiç engeli olmasa da yemek yapamayacak durumda olan vatandaşlara yemek hizmeti vermek gayesiyle projeyi hazırladıklarını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23