banner47

Ünlülerden çocuklara online kitap hediyesi

D&R bir ilki daha gerçekleştirerek, Kitap Hediye Günü'nü birbirinden özel konuklar ve kitapseverlerle kutladı. Ünlüler canlı online bağlantıyla çocuklara kitap hediye etti.

Ünlülerden çocuklara online kitap hediyesi
banner3

BURSA (İGFA) -  D&R, Herkese Kitap Vakfı'nın başlattığı Kitap Hediye Günü'nü kendi Instagram sayfasında gerçekleşen canlı yayında kutladı. Açılışta yer alan D&R Genel Müdürü Dr. Mustafa Altındağ mağazalardaki Kitapcan Kumbaralarının ve kitap okumanın önemine değinirken, Herkese Kitap Vakfı Başkanı Bülent Şenver, vakfın misyonuyla ilgili önemli bilgiler paylaştı. Ayşe Tolga'nın moderatörlüğünde gerçekleşen canlı yayına konuk olan Murat Aygen, Melis İşiten, Ceyda Düvenci, Aret Vartanyan ve Ceren Benderlioğlu; kendi kitap alışkanlıklarıyla ilgili soruları yanıtladı.

D&R Genel Müdürü Dr. Mustafa Altındağ yürüttükleri 'Kitapcan Kumbara' projesini anlatırken, "Mağazalarımızda bulunan 200'ün üzerindeki Kitapcan kumbarası ile şimdiye kadar 300 köy okulundaki ihtiyaç sahibi çocukları binlerce kitapla buluşturdu. Kumbaralara bırakılan ilave kitaplarla pek çok çocuğun yüzünü güldürmeyi amaçlıyoruz. Yetişkinler için de ayrı çalışmalar yapıyoruz, kumbaralardaki hiçbir kitap heba olmuyor" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23