banner47

Tasarımcılar ezber bozmaya devam ediyor

Tasarımcılar ezber bozmaya devam ediyor
banner3

Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin düzenlediği I. Ezber Bozan Tasarım Yarışması Profesyonel Kategori birincisi Erdener Atasayar, yurtdışı eğitim bursu ödülü ile dünyanın en prestijli tasarım okullarından olan NABA’dan kabul aldı.İZMİR (İGFA) - Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Fuat Gürle, Ezber Bozan Tasarım Yarışması’nın bir yarışma olmanın ötesinde aslında tasarımcılar için bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünden mezun I. Ezber Bozan Tasarım Yarışması Profesyonel Kategori birincisi Erdener Atasayar, Ticaret Bakanlığı desteğiyle dünyanın en iyi sanat ve tasarım okullarından Milano’daki NABA Üniversitesi’nde iki yıl süre ile eğitim hakkı kazandı.
Birinci Ataayar ayrıca, HEALTHY WORK isimli projesiyle kabul aldığı NABA Üniversitesi’nin Product and Service Design bölümünde Eylül ayında öğrenimine başlayacağı açıklandı.
 

Birlik Başkanı Ali Fuat Gürle, pandemi dolayısıyla iki sene sonra düzenlenen Milano Del Saloni Fuarına yarışma ikincisi Gürhan Bilget’in katılımı sağlanarak fuar ziyaretinin dünyaca ünlü tasarımcılarla görüşme ve şehrin çeşitli bölgelerinde düzenlenen sanat etkinliklerine katılım şansından faydalandığını söyledi.

II. EZBER BOZAN TASARIM YARIŞMASI SON BAŞVURU TARİHİ: 10 TEMMUZ

Öte yandan Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Hikmet Güngör, 2021’de düzenlenen ilk yılında büyük ilgiliyle karşılanan, Ezber Bozan Tasarım Yarışmasının bu yıl “SMART FURNITURE” teması ile gerçekleceğini ve yarışma başvurularının 10 Temmuz’a kadar devam edeceğini açıkladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER