banner47

Sakarya'nın yeni gözdesi 'ters ev'

Sakarya'nın yeni gözdesi 'ters ev'
banner3

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin sosyal yaşantısına yeni bir soluk kazandıracak Ters Ev projesinin açılışı Başkan Ekrem Yüce tarafından gerçekleştirildi. SAKARYA (İGFA) - Sakarya'da Millet Bahçesi içerisine inşa edilen ve şehrin sosyal yaşantısına sağladığı büyük katkıyla vatandaşların hizmetine sunulan Ters Ev’in açılışı gerçekleştirildi.
Yap–işlet–devret modeliyle vatandaşlara hizmet verecek olan Ters Ev’in içerisinde yer alan ters mobilyaları, aksesuarları ve iç, dış dekoruyla Sakarya’ya keyifle vakit geçirilebilecek bir alan daha eklendi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehrin farklı bölgelerindeki park ve bahçeleri kurduklarını belirterek, "Biliyorsunuz yaşadığımız çağda dünyanın neredeyse tamamında tüm şehirlerin sorunları ve problemleri ortak hale geldi. Bu sorunları çözmek için kentleşme ve şehircilik üzerine akademik çalışmalar ve araştırmalar yapılmaya başlandı” dedi.

Sakarya'da uçağın yanına tren üretim merkezi olan şehre yakışan biçimde bir de Vagon Kıraathanesi ve Restoranı yapacaklarının belirten Başkan Yüce, ters ev projesinin de yapı ve bu proje belediye kaynaklarına dokunulmadan hayata geçirilmiş bir proje olduğunu söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23