banner47

Gaziantep Şehir Tiyatrosu için başvurular başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Şehir Tiyatrosu’nda görev yapacak sözleşmeli aktör, aktris, dramaturg, ses ve ışık tasarımcısı için başvurular başladı.

Gaziantep Şehir Tiyatrosu için başvurular başladı
banner3

GAZİANTEP (İGFA)- Tarih, sanat ve kültür değerlerinin korunması ve yaşatılması için çalışmalarını yürüten Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehirde en çok istenilen sanat kültür etkinliğini belirlemek için yaptığı anket çalışması ile şehir tiyatrosu kurulması yönündeki sonuç sonrası hazırlıklara başladı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Şehir Tiyatrosu’nda görev alacak sözleşmeli aktör, aktris, dramaturg, ses ve ışık tasarımcısı için başvuru alımının startını verdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden belirtilen formlar doldurularak gerekli belgeleri dijital ortamda yüklenerek başvuru yapılabilecek. Son başvuru tarihinin 21 Mayıs olan seçmelerde tüm adaylardan üniversitelerin ilgili bölümleri 4 yıllık (lisans) mezunu olma şartı aranacak. Sadece Gaziantep’te yerleşik aktör/aktris adayları için lisans mezuniyeti aranmazken en az  5 yıllık sahne deneyimi zorunluluğuna bakılacak, diğer sınav şartları ise aynen uygulanacak. Seçmelere katılmaya hak kazanan adayların listesi, www.gaziantep.bel.tr internet adresinde duyurulacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23