banner47

Coşkunöz Eğitim Vakfı 'KÜME'leniyor

Coşkunöz Eğitim Vakfı 'KÜME'leniyor
banner3

Coşkunöz Eğitim Vakfı (CEV), mesleki ve teknik eğitimde öncü olmaya ve sanayide nitelikli insan kaynağına yönelik yeni projeler üretmeye devam ediyor.BURSA (İGFA) - Coşkunöz Eğitim Vakfı sanayinin lokomotifi Bursa’da, üretimin dinamiklerini teknolojiyle birleştiren yepyeni bir atılım gerçekleştirdi.

Kısa adı KÜME olan Katmanlı Üretim Eğitim ve Deneyim Merkezi, Türkiye’nin “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi” vizyonuyla geleceğin teknolojisi katmanlı üretime odaklanıyor.

Katmanlı üretimle ilgilenen tüm öğrenci, çalışan, uzman ve akademisyenlere eğitim ve deneyim imkanı sunuyor.

Bu eğitimler sayesinde, Türkiye’deki Katmanlı Üretim uzmanlarına global ölçekte geçerliliği olan diploma programları ile sanayiye yetkin insan gücü kazandırılması amaçlanıyor.

Sanayi-Üniversite iş birliğine yönelik çok önemli bir adım olan eğitim ve deneyim merkezinde, ulusal ve uluslararası birçok kurum ile proje iş birlikleri yapılacak.

KÜME, araştırmacılara kaynak ve farklı teknolojiler ile çalışan 3B Yazıcı altyapısı sağlayarak Ar-Ge’ye ve bilimsel bilgi üretimine de katkı verecek.

Katmanlı Üretim Merkezi ile ilgili detayları aktaran Coşkunöz Eğitim Vakfı Müdürü Bige Tınmazsoy Susuzlu, "Merkezin kapıları lise ve üniversite öğrencileri, akademisyenler, bu alanda eğitim verecek eğiticiler ve yeni üretim teknolojilerini öğrenmek isteyen herkese açık olacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER