banner47

Bursa Yenişehir'den Şişecam'a özel hediye

Bursa Yenişehir'den Şişecam'a özel hediye
banner3

Bursa'da Yenişehir Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin 6 ayda oluşturdukları Atatürk Mozaiği, Şişecam'ın Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kırman’a hediye edildi.BURSA (İGFA) - Şişecam’ın Bursa’da adını vererek inşa ettiği ve MEB’e devrettiği Yenişehir Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve okul müdürü Şişecam’ın İstanbul genel merkezini ziyaret etti.

Şişecam Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Prof. Dr. Ahmet Kırman’ın konuğu olan öğretmenlere, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz’ın da eşlik etti.

Prof. Dr. Ahmet Kırman’a Yenişehir Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin  71 bin 744 adet taş parçayı birleştirerek 6 ayda oluşturdukları bir Atatürk Mozaiği hediye edildi.

230 öğrenci, 22 öğretmen ve okul müdürünün el emekleri ile okula gelen konukların da katkılarıyla 6 ayda hazırlanan Atatürk Mozaiği'nden mutluluk duyduğunu belirten Kırman, “Kuruluşuna vesile olduğumuz bir okulun öğrenci ve öğretmenlerinin el emekleriyle oluşturdukları ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü yansıttıkları mozaik hediyeleri benim için çok anlamlı ve değerli . Kıymetli konuklarımıza ve öğrencilerimize emekleri ve değerli hediyeleri için çok teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23