banner47

Bursa Nilüfer'de şarkıları Başkan Erdem seslendirdi

Bursa Nilüfer'de şarkıları Başkan Erdem seslendirdi
banner3

Bursa'da Nilüfer Belediyesi çalışanları geleneksel hale gelen yeni yıl kutlamasını erken yaptı. Halk Evi’nde gerçekleşen kutlamada yapılan hediye çekilişi de birçok çalışanın yüzünü güldürdü.BURSA (İGFA) - Bursa'da Nilüfer Belediyesi çalışanları yeni yılı, hep beraber umula karşıladı. Gelenekselleşen yeni yıl kutlaması bu yıl da çalışanları birlik beraberlik içinde bir araya getirdi.

Halk Evi’nde mesai sonrasında, salgın tedbirleri altında gerçekleşen yeni yıl kutlaması, bütün çalışanlara moral verdi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, eşi Zeynep Terzioğlu Erdem, Başkan Yardımcıları, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri ve çalışanların katıldığı yeni kutlaması Roman Orkestrası’nın mini konseriyle başladı.

Çalışanlarla birlikte yeni yılı karşılayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, ekonomik kriz gibi, pandemi gibi zorluklarla karşılaşsak da, bu kenti geleceğe taşıma sorumluluğumuzu unutmayıp, hedefleri hep bir üst basamağa taşıyacaklarını söyledi. Konuşma sonrasında başkan yardımcılarıyla sahneye çıkan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, çalışanlar için şarkı söyledi.

Hediye çekilişinin de olduğu kutlamada, çekilişte isimleri çıkan şanslı çalışanlar hediyelerini Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcıları ve Meclis üyelerinden aldı. Gecenin sonunda Başkan Erdem çalışanlarla birlikte yeni yıl pastasını kesti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER