banner47

Bursa Nilüfer'de kadınlar el sanatlarıyla renk kattı

Bursa Nilüfer'de kadınlar el sanatlarıyla renk kattı
banner3

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin, Nilüfer Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlediği “El Sanatları Şenliği”, bu kez yeni yıl temasıyla gerçekleştirildi.BURSA (İGFA) - Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin, “Kız Kardeşlik Köprüsü” projesi kapsamında düzenlediği “El Sanatları Şenliği”nin ikincisi, yeni yıl temasıyla gerçekleştirildi.

Nilüfer Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen şenlikte, Bursa’nın dört bir yanından üreten kadınlar, kooperatifler ve kadın dernekleri, el emeği ürünlerini İhsaniye Kapalı Pazar Alanı’nda sergiledi.

Yüzlerce standın yer aldığı şenlik alanında, üreten kadınların keçe süslerinden tablolara, hediyelik eşyadan takı, giysi ve bin bir çeşit el sanatları ürünü, satışa sunuldu. Yılbaşı ağaçları ve süsleriyle amigurumi bebekler de stantlardaki yerini aldı. Yoğun ilgi gören şenlikte, NİLSEM eğitmenleri Sultan Fatime Keskin ve Lale Ürek eşliğinde gerçekleştirilen yeni yıl süsü ve çocuklara yönelik resim atölyesi de ilgi gördü.

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serpil Altun, şenliğe katılarak ürünlerini sergileyen kadınlara teşekkür etti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23