banner47

Aile ve Sosyal Hizmetler'den hane ziyaretleri

Aile ve Sosyal Hizmetler'den hane ziyaretleri
banner3

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakan yardımcıları ve birim amirleri Ankara’daki, 81 il müdürü ise bulundukları illerdeki şehit ailelerinin iftar sofrasına konuk oldu.ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca ramazan dolayısıyla tüm illerde şehit ailelerinin evlerine iftarda ziyaretler gerçekleştirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 22 Şubat’ta Senegal’de görevdeyken kalp krizi sonucu şehit olan Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren’in Ankara’daki ailesinin evine ziyarette bulundu. Şehidin ailesine başsağlığı dileyen Bakan Yanık onlarla sohbet etti, desteklerini dile getirdi.

344 BİN HANE ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca devletin, şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduğunu hissettirmek, toplumsal farkındalığı ve duyarlılığı artırmak amacıyla sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenirken, bu kapsamda Bakanlık personeli tarafından bayramlarda, milli günlerde; Anneler Günü, Babalar Günü gibi özel günlerde şehit yakınları ve gazilere moral destek ziyaretlerinde bulunuluyor.

Bakanlık personeli tarafından bugüne kadar 344 bin hane ziyareti gerçekleştirildiği kaydedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23