banner47

Yeşil Çevre turnuvası tamamlandı

Yeşil Çevre turnuvası tamamlandı
banner3

Yeşil Çevre’nin 7’ncisini düzenlediği geleneksel futbol turnuvası, tamamlandı. 32 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu olan MYD Tekstil firması, kupayı 3’üncü kez üst üste kazanmayı başardı.BURSA (İGFA) - S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi’nin 7’nci kez düzenlediği Geleneksel Futbol Turnuvası’nın finali; Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu İlçe Emniyet Müdürü Ercan Gültaş, Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi-Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu eski Başkanı Cemal Vardar ve Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi Genel Müdürü Mehmet Aydın’ın katılımıyla gerçekleşti.

32 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu MYD Kimya, 2.'si Altun Brode ve 3.'sü Kestel Belediyesi olurken en centilmen takım Gülipek Tekstil, gol kralı ise Altun Brode'den Enes Şimşir seçildi.

Turnuvanın örnek teşkil eden centilmence mücadelelere sahne olduğunu belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Bursa’da doğa dostu çalışmalarıyla adından söz ettiren Yeşil Çevre’nin ortakları arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla düzenlediği futbol turnuvasının final gününde, takımlarımız ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Yoğun iş tempolarına rağmen, yeşil sahada ter döken takımlarımızın mücadeleleri çok değerli. Sevgi, kardeşlik ve dostluk duygularının pekiştirildiği futbol turnuvasında, centilmenliğin hâkim olduğu bir hava görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 32 takımın katıldığı turnuvada, 3’üncü kez üstü üste şampiyonluğa uzanan MYD Tekstil firmasının futbolcularını ve dereceye giren tüm takımlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23