banner47

TOSFED Baja Kupası Bursa'da

TOSFED Baja Kupası Bursa'da
banner3

Kripto para piyasasının yerli aktörlerinden bitci.com, 2021 TOSFED Baja Kupası 2. Yarışı Baja Kirmasti, 12-14 Kasım'da Bursa'da start alıyor.BURSA (İGFA) - Kripto para piyasasının en önemli ve yerli aktörlerinden Bitci.com'un isim sponsorluğunu üstlendiği ve toplam 4 yarıştan oluşan Bitci.com 2021 TOSFED Baja Kupası'nın ikinci yarışı olan BajaKirmasti, Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) tarafından 12-14 Kasım 2021 tarihlerinde Bursa’da organize edilecek.

12 Kasım Cuma günü saat 18.00'deseremonik start ile başlayacak yarışa, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda sporcunun katılımı bekleniyor.

Sporseverler, Türkiye’nin tekstil ve otomobil sanayisinin kalbi ve turizm açısından ender bir güzelliğe sahip olan Bursa şehrinin çok eski yıllara dayanan otomobil sporları tecrübesiyle, son yılların gözde otomobil sporları branşı bajanın buluştuğu BajaKirmasti organizasyonunda, seyir zevki ve yüksek heyecan dozunun zirve gördüğü bir mücadele izleme şansı bulacak.
Zorlu yarış 13 Kasım günü saat 11.30'da Uluabat’tan start alarak, Warn Türkiye özel etabı ve BAV özel etabı  ile Sincansarnıç’a uzanacak. 14 Kasım Pazar günü ise Marmara vinç etabının geçilmesinin ardından saat 16.45'de Aloft Bursa Hotel önünde yapılacak ödül töreni ile sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER