banner47

Rallinin İstanbul ayağı tamamlandı

Rallinin İstanbul ayağı tamamlandı
banner3

Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası 6.ayağı olan 41. İstanbul Rallisi’ni, Castrol Ford Team Türkiye adına Ford Fiesta R5 ile yarışan Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı ikilisi kazandı.İSTANBUL (İGFA) - BC Vision Motorsport takımından Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibinin 10.8 saniye farkla ikinci sırada tamamladığı 41. İstanbul Rallisi’nde, üçüncülük basamağında ise BC Vision Motorsport adına Skoda Fabia R5 ile ilk yarışını yapan Cem Alakoç-Emir Şahin ikilisi yer aldı.

Rallinin markalar birincisi Castrol Ford Team Türkiye olurken, takımlar birinciliğini BC Vision Motorsport kazandı. 41. İstanbul Rallisi’nin ardından 2021 Shell Helix Türkiye Ralli Şampiyonluğu'nu kazanan isim Burak Çukurova oldu.

Kısa adı İSOK olan İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından İstanbul Ticaret Odası ve Budget ana sponsorluğunda, Spor Toto, Viaport Marina, Autodrom, Sardunya, Arpos Teknoloji, Auto Club, Fora Takip ve PowerAPP katkılarıyla düzenlenen rallide, İki Çeker, Genç Sürücüler ve Sınıf 4 klasmanlarında Castrol Ford Team Türkiye’den Ali Türkkan- Aras Dinçer, Sınıf N’de Evofone Rally Team’den Buğra Can Kılıç-Yusuf Çalık, Sınıf 3’te Castrol Ford Team Türkiye’den Erol Akbaş-Egemen Dural, Sınıf 5’te de Clio Rally Trophy Turkey’den Çağlayan Çelik-Ufuk Uluocak ilk sırada yer aldılar.

41. İstanbul Rallisi’nde Genç Co-pilotlar klasmanında da Gürol Baranlı ile yarışan Alperen Tetik kupa kaldıran isim oldu.

2019 TOSFED Yıldızını Arıyor projesinde Kadınlar Birincisi olarak bu sezon TOSFED ve FIAT desteğinde şampiyonayı takip eden Su Yüksel, Yağmur Aksoy’un copilotluğunda kadın pilotlar birincisi olarak podyuma çıkarken, Kadın Co-pilotlar birinciliğini ise Dağhan Ünlüdoğan ile yarışan Çiçek Güney kazandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28