banner47

Nevşehir'in yüzücüleri, 'Açık Yaş Seviye Tespit Yarışları'na katıldı

Nevşehir'in yüzücüleri, 'Açık Yaş Seviye Tespit Yarışları'na katıldı
banner3

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün genç yüzücüleri Türkiye Şampiyonası öncesinde katıldıkları tespit yarışlarında en iyi derecelerini elde etti.Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)-  Nevşehir Yüzme İl Temsilciliği Kapadokya Açık Yaş Seviye Tespit Yarışları hafta sonu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Kapalı Yüzme Havuzunda yapıldı. Müsabakalara aralarında Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün de bulunduğu Nevşehir, Kayseri ve Kırşehir’deki 18 kulüpten 156  sporcu katıldı.

Yarışlarda Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Rüzgar Biçimveren, Elif Yücel, Ekin Özdolap, Doğukan İlter Karacaoğlu, Recep Özdemir, Nidanur Çetinel ve Nil Kara derecelerini bir önceki yarışmadaki derecelerinden daha aşağı çekerek  (Best Time) en iyi zamanlarına ulaştı.

Nevşehir Belediyesi sporcuları 11 yaş kategorisi için 10-12 Aralık tarihlerinde Trabzon’da ve 12 yaş kategorisi için 17-19 Aralık tarihlerinde Edirne’de, düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılarak Nevşehir’i temsil edecekler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28