banner47

Kocaelili Judocular Avrupa’dan başarıyla döndüler

Judoda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı judocuları 1,5 yıl aradan sonra çıktıkları ilk Avrupa mücadelelerinden başarılar ile döndüler.

Kocaelili Judocular Avrupa’dan başarıyla döndüler
banner3

KOCAELİ (İGFA) - Pandemi sebebi ile 1,5 yıl aradan sonra Ümitler ve Gençler kategorilerinde ilk defa Avrupa Kupaları düzenlendi. 19-21 Haziran tarihleri arasında gençler Bosna Hersek’te, Ümitler Hırvatistan’da mindere çıktı.

27 ülke 382 sporcunun katılımıyla Hırvatistan’ın Porec kentinde düzenlenen Gençler Avrupa Kupası’nda Kocaeli’ni ve ay yıldızlı judogiyi temsil eden 60 kiloda Emirhan Karahan 1. olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Şampiyonada mücadele eden diğer Kağıtsporlu sporculardan 52 kiloda Buketnur Karabulut ve 90 kilogramda Ömer Kemal Aydın 3. olurken +100 kiloda Münir Ertuğ 5. olarak turnuvayı tamamladılar.

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da 24 ülkeden 288 sporcunun katılımı ile düzenlenen Ümitler Avrupa Kupası’nda ise 44 kilogramda Zeynep Betül Sarıkaya ve 48 kilogramda Elif Kırt 3., 44 kilogramda Nurten Doğrusoy ise 5. olarak önemli bir başarıya imza attılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23