banner47

Gemlikspor Çocuklara Sahip Çıkıyor

Çocukların spor yapması hem sağlıklı olmaları hem de sosyal açıdan gelişmeleri için büyük önem taşıyor.

Gemlikspor Çocuklara Sahip Çıkıyor
banner3

Çocukların spor yapması hem sağlıklı olmaları hem de sosyal açıdan gelişmeleri için büyük önem taşıyor.

Spor seçiminin çocuğun yaşı ve fiziksel gelişimine uygun olarak yapılması gerektiğini söyleyen Gemlikspor Başkanı Cumhur Aydın, çocuklarımızın spor yapmaları için önlerindeki engelleri kaldırmak adına adım attıklarını belirdi.

Aydın ‘’Öncelikle futbol ve basketbolda önlerinde rol model oluşacak takımlar oluşturduklarını Gemlikli gençlerin bu takımlarda boy göstermeleri için teknik ekip ile çok mücadele verdiklerini, bu doğrultuda futbol takımının başına Gemlikli Hoca Cengiz Bıyıklıyı ve Basketbol Takımını yine Gemlikli hoca Serkan Sevilmişe emanet ederek Gemlikli gençlere ulaşabilmek ve yetenekli çocukların sporun içene katılmasını sağlamanın, en büyük hedeflerinin olduğunu belirtti.

Gemlikspor Kulübü Başkanı Aydın, "Daha önce yanlış adımlar atan kişiler sayesinde kurumların ve kuruluşların futbola bakış açılarının değiştiğini amaçlarının bu güveni tekrar kazanmak için Gemlik’in Milli takımını olan Gemlikspor’a, taraftarlara , esnafa , kurumuna ve kuruluşlarına çok iş düşüyor. Gemlikspor’u kimse yok sayamaz sayanlar bunun bedelini er geç ödeyeceklerdir."dedi.

Cumhur Aydın sözlerine; "Gemlikspor'un sürekli yenilikçi ve yeni projelerle farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı imkanları olmayan çocuklara spor yaptırmak için kurum ve kuruluşlardan bir çocuğa sen sahip çık sloganıyla Gemlik ilçesinde spor yapmayan çocuk kalmasını istemiyoruz bunun için Gemlikspor olarak üzerimize düşeni yapıyoruz .Aynı özveriyi sizde gösterin spor yapmayan çocuk kalmasın. Çocuklarımızı önemseyen herkesi bu oluşuma davet ediyoruz." diyerek devam etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2016, 22:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER