banner47

Gemlik’in Gururu Şevki Şevkiev

Gemlik Belediyesi ve Şahintepe Motor Sporları Kulübünün Desteklediği Gemlik Belediye Spor Moto Kros Takımı Sporcusu Şevki Şevkiev bir büyük başarıya daha imza attı.

Gemlik’in Gururu Şevki Şevkiev
banner3

Gemlik Belediyesi ve Şahintepe Motor Sporları Kulübünün Desteklediği Gemlik Belediye Spor Moto Kros Takımı Sporcusu Şevki Şevkiev bir büyük başarıya daha imza attı. 15 Temmuz Milli İrade Şehitleri adına Balıkesir Gönen’de düzenlenen Türkiye Moto Kros Şampiyonası 3. Ayak yarışlarında Türkiye üçüncüsü olan Şevki Şevkiev, 20-21 Ağustos’ta Hayrabolu’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası 4. Ayak yarışlarının da en büyük favorisi olarak gösteriliyor.

MX 1 branşında Genel Klasmanda Türkiye birinciliğini elinde bulunduran Şevki Şevkiev, Gönen’deki yarışmada en yakın rakiplerine tur bindirmesine rağmen motoru arıza yapınca üçüncülük ile yetindi. Motosikletinin tamir edilmesi halinde Hayrabolu’da bir kez daha birincilik kürsüsüne çıkacağına inandığını ifade eden Şevki Şevkiev, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, destekleri adına teşekkür etti.

Gemlik Belediye Spor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar, Şahintepe Motor Sporları Kulübü Başkanı Birol Çelik ile birlikte Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret eden Şevki Şevkiev, bir yandan Gemlik adına başarıların devamı için çalışırken, diğer yandan da Gemlik’ten de başarılı sporcuların yetiştirilmesi için çaba gösterdiğini söyledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar ve Şahintepe Motor Sporları Kulübü Başkanı Birol Çelik’e destekleri adına teşekkür eden Şevki Şevkiev, bu zorlu olduğu kadar zevkli spor dalına daha çok sponsorun katılması temennisinde bulundu.

Şevki Şevkiev gibi başarılı bir sporcunun Gemlik adına yarışmalara katılmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, Moto Kros Sporu konusunda da Gemlik’in büyük bir hamle gerçekleştirmek üzere olduğunu vurgulayarak, Şahintepe Parkurunun yapımıyla önemli bir alt yapı sorununun kökten çözüldüğüne işaret etti. Şahintepe Parkurunda Türkiye ve Doğu Avrupa Moto Kros ve Enduro Şampiyonalarının düzenlendiğini anımsatan Refik Yılmaz, Gemlik’ten başka sporcuların da çıkması ve başarılı olması için Şevki Şevkiev’in büyük bir şans olduğunu söyledi. Hayrabolu’daki yarışmalar adına Şevkiev’e başarılar dileyen Refik Yılmaz, belediye olarak ayrım yapmadan tüm spor kulüplerine, sporculara ve spor branşlarına yönelik destek ve yatırımların süreceğini sözlerine ekledi.

Şahintepe Motor Sporları Kulübü Başkanı Birol Çelik’te, Gönen’deki yarışmalarda yaşanan talihsizliği anlatarak, en yakın rakiplerine tur bindiren Şevkiev’in motorunun arızalanmasıyla bu yarışları üçüncü olarak tamamlayabildiğini açıkladı. Motor Sporlarına gönül vermiş sponsorlara çağrıda bulunan Birol Çelik, yeni yarış motorlarıyla Şevki Şevkiev’in Avrupa ve Dünya Şampiyonluğunu da zorlayacağını vurguladı. Gemlik Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar’da, Şevkiev’in Gemlik’in gururu bir sporcu olduğunu ifade ederek, “Onunla birlikte, Gemlik’ten Moto Kros Sporcularının da yetişmesine katkı koyacağız. Gemlik Belediyesi’nin yatırım ve destekleriyle ilçeyi sporun merkezi haline getireceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2016, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER