banner47

Gemlik'te Adanur coşkusu

Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği üyeleriyle buluşan Emin Adanur büyük ilgi gördü.

Gemlik'te Adanur coşkusu
banner3

Kongre için çalışmalarına devam eden Emin Adanur ve ekibi Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan adayı Hayrettin Gülgüler, yönetim kurulu üyeleri Batu Demirtaş, Ali Ağır, Rahmi Maral, Ömer Furkan Durmaz, Ahmet Demirtaş, Osman Uçar, Mustafa Ermiş, Şevket Kaydı, Emrah Kılıç ve Hasan Gürler ile Gemlik'e çıkarma yapan Adanur, merak edilen soruları yanıtladı.

'BURSASPOR'UN HAKKINI HER ZAMAN KORUYACAĞIZ'

Bursaspor'un hakkını her platformda koruyacaklarını ifade eden Emin Adanur, "Bursaspor, Bursa'nın evladı. Biz Bursaspor’un hakkını her zaman koruyacağız. Hakkımızı yerlerse gider federasyonun orada yatarız. Biz asla sessiz kalmayız" diye konuştu. 

'YÖNETİME GELİRSEK BURSASPOR'DA ÇOK ŞEYLERİN DEĞİŞTİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ'

Geçmiş başkanlarla ilgili soruları da yanıtlayan Adanur "Kötü örnek örnek değildir. Katkı sunmak için geldik. El altından 'şu parayı vereceğim' demedim. Açık açık söyledim. Tüm Türkiye'ye açıkladık bunu. Yönetime gelirsek Bursaspor'da çok şeylerin değiştiğini göreceksiniz"dedi.

'FUTBOL AKLIMIZ MUSTAFA ER VE BATALLA OLACAK'

Transferle ilgili bilgi de veren Emin Adanur "Biz hayal satmıyoruz. Futbol aklımız Mustafa Er ve Batalla olacak. Beraber hareket edeceğiz. Hata yapma şansımız yok" diye konuştu.

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER