banner47

Gemlik Tayfa Sert Konuştu!

Gemlik Bursasporlular Derneği son günlerde gündeme gelen bayrak kriziyle alakalı sert konuştu.

Gemlik Tayfa Sert Konuştu!
banner3

Gemlik Bursasporlular Derneği son günlerde gündeme gelen bayrak kriziyle alakalı sert konuştu.

Basın açıklaması öncesi dernek binasında, olağan kongre gerçekleşti. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan başkanının seçilmesi ve faaliyet raporunun okunmasının ardından yönetim kurulu belirlendi. Alınan kararla dernek üyeleri Ferhat Orhan'la yola devam dedi.

Kongre sonrası basın açıklaması yapıldı. Yapılan basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Beşiktaş'ın Şampiyonluğunu ilan ettiğinden bugüne Gemlik'te yaşananlar bizlerin ve bütün Bursasporluların sinirlerini germiş, Gemlik halkını ayrışma noktasına getirmiştir. Bursa şehrinin en büyük değeri Bursaspor'un, küme düşme mücadelesi verdiği bu sezon sonunda gerek farklı takım seyircilerinin gerekse şehrin ileri gerenlerinin bu duruma uygun hareket etmemesi hepimizi rahatsız etti.

Geçtiğimiz günlerde nirvanaya çıkan bu saygısızlıkları ve provokasyonları bütün Gemlik halkı ve Bursaspor camiası hayretli gözlerle izledi.

Her ne kadar Beşiktaş taraftarları tepkilerinin Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye yönelik olduğu ifade ederek Bursasporlu taraftarlardan özür dilesede bir daha bu tür olaylar yaşanmaması temennimizdir.

Yeşille beyaza boyanacak, bu şehirde tüm sokaklar dediğimiz gibi bu şehirde yaşayan herkesin Bursa halkının uç noktalarına temas etmemesini öneriyoruz. Gemlik Tayfa olarak Bursaspor menfaati ve duruşu için çalışmalarımızı önceki yıllarda olduğu devam ettireceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28