banner47

Bursa Yıldırım'da dev ekranda maç heyecanı

Bursa Yıldırım'da dev ekranda maç heyecanı
banner3

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Frutti Extra Bursaspor Basketbol maçını Ahmet Taner Kışlalı Meydanı’nda kurulan dev ekrandan binlerce sporseverle destekledi.

BURSA İGFA- Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı'nın İtalya maçını izlemek isteyen binlerce taraftar Yıldırım Belediyesi’nin Ahmet Taner Kışlalı Meydanı’nda kurduğu dev ekranda bir araya geldi. Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’da 7’den 70’e binlerce Yıldırımlı ile maç heyecanını yaşadı.

Virtus Bologna Basketbol Takımı karşısında gösterilen performans karşısında alanı dolduran binlerce vatandaş, meşalelerle destek verdi. Renkli görüntülere ve büyük bir coşkuya sahne olan etkinlik, Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı'nın ardı ardına yediği sayılardan dolayı buruk sona erdi.

Bursa'nın önemli bir rengi olan Bursaspor'un her daim destekçisi olduklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bursaspor şehrin markası ve prestijidir. Bursaspor’a olan inancımız da güvenimiz de tam. Bu noktaya gelmek sporcularımız için önemli bir başarıydı. Daha güzel neticeler elde edeceklerini biliyoruz. Kıyasıya mücadeleleri için tüm Bursaspor ekibini tebrik ediyorum” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23