banner47

Atletizmin Geleceği Gemlik’te

Gemlik Belediye Spor Atletizm Takımı Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Atletleri Büyük bir başarıya imza attılar.

Atletizmin Geleceği Gemlik’te
banner3

Atletizm İl Temsilciliği tarafından Bursa’da organize edilen Cumhuriyet Kupası 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusunda Edanur Eren Küçük Kızlar da Bursa birincisi, Necla Bilgi’de Bursa ikincisi oldu. Yıldız Kızlarda da Dilek Özdemir Bursa ikincisi, Semanur Eren’de Bursa üçüncüsü olarak büyük başarıya imza attılar. Ayrıca Yıldız Kızlar kategorisinde Deniz Aytun ve Yıldız Adıyamanlı’da dördüncülüğü paylaşarak Bursa’yı Ankara’da temsil etmeye hak kazandılar.

Gemlik Belediye Spor Atletizm Takımı Atatürk’ü Anma Koşusu Cumhuriyet Kupasında ayrıca takım halinde Bursa şampiyonu oldu. 10 Kasım’da Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Bursa’yı temsil etmeye hak kazanan 9 sporcudan 7’si Gemlik Belediye Sporlu atletlerden oluştu. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar, Atletizm Takımı Antrenörü Burhan Gümüş ve başarılı Atletleri Park Sosyal Tesislerindeki öğlen yemeğinde ağırladı. Belediye Meclis Üyeleri Fehmi Aslan ve Turgut Durmuş’un da yer aldığı yemekte konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Atletizmin geleceği Gemlik’te” diye konuştu. Başarılı atletleri tek tek tebrik eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yenilenen Gemlik stadyumu çevresini tartan pist olarak yapacaklarını ifade ederek, ayrıca geleceğin atletlerine antrenman sahası yapma sözü de verdi.

Gemlik’te 7’den 70’e herkesin spor yapabilmesi adına Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tesisleşme hamlesi başlattıklarını hatırlatan Refik Yılmaz, son birkaç yıl içinde bunun meyvelerini toplamaya başlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Gemlik’in sporun merkezi haline getirmenin mutluluğunu kelimelerle asla ifade edemeyeceklerini vurgulayan Refik Yılmaz, her spor branşında gelen başarı sonrasında bunu herkesin hissetmesi gerektiğine dikkat çekti. Gemlik’te artık moto kros şampiyonaları gibi ekstrem spor dallarında bile uluslararası organizasyonlar düzenleyebildiklerini kaydeden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Karate, Judo, Güreş, Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Satranç, Yelken gibi önemli spor branşlarına Atletizmin de eklendiğini belirtti. Gemlik Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar, Atletizm Antrenörü Burhan Gümüş ve yöneticilere de teşekkür eden Refik Yılmaz, spora ve sporcuya yönelik yatırım ve desteklerin artarak devam edeceğini bildirdi.

Gemlik Belediye Spor Antrenörü Burhan Gümüş’te, Kulüp Başkanı Hulusi Gandar ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür ederek, “Bursa’nın en iyi atletizm alt yapısı bizde. Antrenman sahası ve tartan pist yapımı sonrasında başarılarımız Bursa ve Türkiye ile sınırlı kalmayacak. Hedefimiz Gemlik’i ve ülkemizi uluslararası düzeyde temsil etmek. Bunun için çok çalışıyoruz. Bize güvenenleri ve destekleyenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 08:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28