banner47

AfjetAfyonspor 3 puanı 3 golle aldı

AfjetAfyonspor 3 puanı 3 golle aldı
banner3

TFF 2. Lig Kırmızı gurup ilk yarı son haftasında haftasında Afjet Afyonspor Afyon Atatürk Stadyumu'nda Çorumspor'u ağırladı. Karşılaşmanın galibi son haftaların forma ekibi ev sahibi AfjetAfyonspor oldu.İsteniş Hakan TÜPLEK (Afyonkarahisar İGFA) - TFF 2. Lig'te ilk yarının son haftasında evinde Çorumspor'u ağırlayan Afjet Afyonspor, konuk takımı 3-1'lik sonuçla uğurladı. Oyuna daha atak başlayan konuk ekip Çorumspor, AfjetAfyonspor önünde ilk dakikalarda erken bir gol bulup kalan dakikalarda rahat bir oyun sergilemek istese de sonuca ulaşamadı.

İlk gol 24. dakikada Çorumspor'dan Emre Öztürk'ün kendi kalesine topu atmasıyla kaydedildi.  Afjet Afyonspor'dan Doğukan Emeksiz orta-şut karışımı bir vuruşla pas atmak istedi ancak top rakip oyuncu Emre Öztürk’e çarparak doğrudan kaleye gitti.

İlk yarının son dakikasında orta hakemin AfjetAfyonspor lehine penaltı vuruşu vermesi üzerine Erhan Şentürk'ün kullandığı penaltı gole çevrilerek devre arasına 2-0 üstünlükle girildi. İkinci yarıya taraftarından aldığı güç ile daha rahat oynayan ev sahibi, 51. dakikada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen Erhan Şentürk, kararlı ve sert vuruşla topu doğrudan filelere göndererek takımına üçüncü golü kazandırdı. 

Rakip kaleye gol ataklarını sürdüren Afjet Afyonspor, 62. dakikada Çorumspor'dan İbrahim Sönmez'in golüne engel olamadı. Maçta başka gol olmayınca ev sahibi ekip zorlu karşılaşmadan 3 puanı 3 gol ile alırken, maç 3-1 sonuçlandı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER