banner47

Yeniden Refah Partisi’nden Ramazan Yardımı

Yeniden Refah Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere yönelik bir yardım organizasyonu gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi’nden Ramazan Yardımı
banner3

Yeniden Refah Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere yönelik bir yardım organizasyonu gerçekleştirdi.

Kısa süre önce Gemlik ilçe başkanlığına ataması gerçekleştirilen Murat Sel başkanlığında çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapan Yeniden Refah Partisi Gemlik ilçe teşkilatı, bu kapsamda tespit ettikleri çok sayıda ihtiyaç sahibi aileye temel ihtiyaç maddelerinden oluşan gıda kolilerinin dağıtımını yaptı.

Gemlik merkez mahalleleri ve mahalle statüsüne geçen köylerde gerçekleştirilen yardım dağıtımında, ihtiyaç sahibi aileler Ramazan ayının manevi iklimine uygun şekilde desteklenmiş ve sevindirilmiş oldu.

Gerçekleştirdikleri yardım organizasyonu hakkında bilgi veren Yeniden Refah Partisi Gemlik İlçe Başkanı Murat Sel, mağdur ve mahsun ailelerin derdine ortak olmalarını sağlayan böyle bir organizasyona imza attıkları için çok büyük mutluluk duyduklarını ifade ederken şunları söyledi; “Göreve geldikten sonra ilçe teşkilatı olarak mübarek Ramazan ayında, bu tip bir hayır organizasyonu ile çalışmalarımıza başlamanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle ekonomik açıdan zaten sıkıntı içinde olan ihtiyaç sahibi aileler, pandemi süreci ile birlikte daha da büyük çıkmaza girmiş durumdalar. Çünkü çoğunun çalışanı yok. Çalışanı olan ailelerde ise gündelik işlerde çalışan ve eli ekmek tutan aile bireyleri işsiz kalmış durumda. Bu aileler için yaşanan sıkıntılı süreci; Ramazan ayının uhrevi ortamına yakışacak şekilde bir nebze de olsa imkanlarımız nispetinde hafifletebildiysek ne mutlu bize. Bu süreçte gerçek ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya gayret ettik. Yeni ilçe yönetimimiz oluşturulduğunda; rahmetli Erbakan hocamızın tabiri ile hayra motor şerre fren olacak, bu ve buna benzer birçok hayırlı faaliyete imza atacağız inşallah. Gemlik ve Gemlik halkı için her zaman hiç çekinmeden taşın altına elimizi koyacağız.”

Yeniden Refah Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı üyeleri yardım dağıtımı esnasında, sosyal mesafeyi koruma ve maske kullanma konularında oldukça titiz davrandılar.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2020, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23