banner47

Ümit Özdağ'dan Bursa'yı sallayacak paylaşım!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Yıldırım Belediyesi'nin Suriyeli göçmenlere iş bulunması için BTSO'ya talepte bulunduğunu ve BTSO'nun bu talebi üyelerine bir yazıyla ilettiğini öne sürdü.

Ümit Özdağ'dan Bursa'yı sallayacak paylaşım!
banner3

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı Bursa paylaşımında, gündeme oturacak bir iddiada bulundu.

Özdağ, Yıldırım Belediyesi'nin Suriyeli göçmenlerin istihdama kazandırılması için BTSO'ya talepte bulunduğunu ve BTSO'nun bu talebi üyelerine bir yazıyla ilettiğini öne sürdü. BTSO tarafında üyelerine ilettiği öne sürülen yazıda, ''İşveren ile arayan kesimi buluşturarak iş Başı Eğitim Programları (İŞMEP) ve işveren için mali destek yardımı ile Türk Vatandaşlarının ve Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin kayıtlı işgücü piyasasına katılabilmeleri hedeflenmektedir'' ifadelerine yer verildi.

BTSO'NUN ÜYELERİNE İLETTİĞİ YAZI

BTSO'nun üyelerine ilettiği söz konusu yazının tamamı şu şekilde;

T.C. Yıldırım Belediyesi Başkanlığı Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nden gelen E37379779-804.01-691/11199 sayılı ve Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin istihdama Kazandırılması konulu yazıda; Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı hizmet vermekte olan Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi çalışmaları kapsamında Türk Vatandaşlarının ve Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin istihdama katılması ve topluma entegrasyonuna yönelik fayda sağlanması amacı ile Yıldırım Belediyesinin Uluslararası Çalışma Örgütü (İLO) tarafından hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

İşveren ile iş arayan kesimi buluşturarak iş Başı Eğitim Programları (İŞMEP) ve işveren için mali destek yardımı ile Türk Vatandaşlarının ve Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin kayıtlı işgücü piyasasına katılabilmeleri hedeflenmektedir.

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER