banner47

Sarıgül'e Gemlikspor forması hediye edildi

Türkiye Değişim Partisi Gemlik İlçe Başkanı Özcan Yerlikaya, partisinin genel başkanı Mustafa Sarıgül'e Ankara'da ziyaret ederek, Gemlikspor forması hediye etti.

Sarıgül'e Gemlikspor forması hediye edildi
banner3

25 Mayıs'ta kongresini yaparak başkanını ve yönetim kadrosunu belirleyen Türkiye Değişim Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı Ankara'da partilerinin genel merkezinde Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyaret etti.

Bursa İl Başkanı Bülent Çelik, ilçe başkanları ve yönetimlerinden oluşan heyet Ankara'da Genel Başkanları Mustafa Sarıgül'le biraraya geldi. 

Ziyarette Gemlik İlçe Başkanı Özcan Yerlikaya; "Sayın Genel Başkanım; Gemlik İlçe Başkanlığı olarak kongremizi tamamlayarak, yönetimimizi oluşturduk. Gemlik teşkilatlanmamız tamamlandı. Şimdi partimize üye olmak isteyen arkadaşlarımız ile biraraya geliyoruz. Onlara partimizin programlarını ve projelerini anlatarak üye kayıtlarını tamamlıyoruz. Önümüzdeki hafta ise yönetim kurulumuzla birlikte kurum ve stk ziyaretlerimize başlayacağız. Gemlik ilçe binamızda geçtiğimiz hafta ilk yönetim kurulu toplantımızı yaparak görev dağılımlarımızı da tamamladık. Yaptığımız toplantı sonrasında sizleri de en kısa zamanda zeytinin başkenti Gemlik'imizde ağırlamak istiyoruz." dedi. 

Yerlikaya ayrıca ziyaret sonrasında İl Başkanı Bülent Çelik'le birlikte Mustafa Sarıgül'e Gemlik'in milli takımı Gemlikspor'un formasını hediye etti.

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER