banner47

Kılıçdaroğlu'ndan 'muhafazakar' çağrı!.. Eski CHP değiliz, siz de siz değilsiniz...

Kılıçdaroğlu'ndan 'muhafazakar' çağrı!.. Eski CHP değiliz, siz de siz değilsiniz...
banner3

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, muhafazakar genç kadınlara seslenerek, "CHP eski CHP değil, siz de eski siz değilsiniz" diyerek Gezi Olayları ile ilgili ülkenin kadınlarına hakaret edilmesine tepki gösterdi.ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerin yanı sıra iktidara da göndermelerde bulunan Kılıçdaroğlu, muhafazakar genç kadın seçmenlere de CHP'ye katılmaları çağrısında bulundu.

"Muhafazakar genç kadın kardeşlerime iki çift lafım var" diyen Kılıçdaroğlu, "Bize katılın derken çiftçileri üreticileri taksiciyi herkesi istiyorum ama muhafazakar genç kadınların da bize katılmasını istiyorum. Bunların ne yaptığını biliyorsunuz. Gezi Olayları dolayısıyla bu ülkenin kadınlarına nasıl hakaret edildiğini biliyorsunuz. Yarın döner bunlar size de hakaret eder. Ama biz şuna inanırız cennet anaların ayakları altındadır. Ve kadına saygı duyarız. Efendim CHP diyecekler bize hep CHP'yi kötülediler diyecekler şuna inanmanızı isterim; CHP eski CHP değil, siz de eski siz değilsiniz. Artık beraberiz artık birlikteyiz aynı değerleri savunuyoruz" diye konuştu.

https://youtu.be/gF_vpR6gW4c

Hükümetin ekonomi politikalarını da eleştiren Kılıçdaroğlu, enflasyon rakamlarının da düşük gösterildiğini iddia ederek, "Daha düşük aylık nasıl veririm diye TÜİK'e müdahale ediyorsun.  Enflasyon için de gerekçeler buldular" yorumunda bulundu.

"BURNUNUZDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİM"

Alınan dev ihalelerde yabancı mahkemelere yetki verildiğini öne süren Kılıçdaroğlu, "Bunlar diyorlar ki, ‘Ya iktidar değişirse ne olur?’ O zaman sözleşmeye bir hüküm koyalım, ‘iktidar değişirse yetkili Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri olmasın, yetkili İngiliz mahkemeleri olsun.’ ‘Olur’ diyorlar, onu da koyuyorlar. Ama hepinizin huzurunda söz veriyorum; İster İngiliz, ister Amerikan, ister Japon, ister Avustralya mahkemelerini, nereyi yetkili kılarsanız kılın; geleceğim, burnunuzdan fitil fitil getireceğim ve o hakkı alıp bu millete teslim edeceğim" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23