banner47

İyi Parti'den Yılmaz'a Cevap

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın açıklamalarına İyi Parti Genel Kurul İdare Üyesi ve İyi Parti İlçe Başkanlığı'ndan cevap gecikmedi.

İyi Parti'den Yılmaz'a Cevap
banner3

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın açıklamalarına İyi Parti Genel Kurul İdare Üyesi ve İyi Parti İlçe Başkanlığı'ndan cevap gecikmedi.

İyi Parti Gemlik İlçe Başkanlığında bir araya gelen İlçe Başkanı Dr.Adnan Bıyıklı ve yönetim kurulu üyeleri basın açıklaması düzenledi.

Yılmaz'ın açıklamalarına, Toktaş şu şekilde yanıt verdi:

"Sayın Refik Yılmaz;

Hepimizin amacı milletimize, ülkemize ve bulunduğumuz şehre hizmet etmek, hakka hukuka riayet etmekle birlikte görevlerimizi adam gibi yerine getirmektir. Siyaset kurumunun temel amacı da budur.

Bu görevimizi yerine getirirken siz iktidar mensubu olarak, bizlerde muhalefet mensubu olarak görev ve sorumluluklarımızın idraki içerisinde olmak durumundayız.

Dün bilerek, isteyerek yaptıklarınızı bugün bir küçük çocuk edası ile kandırılmışız, pardon diyerek geçiştiremezsiniz.

Siz klise defterinde dahi FETÖ'yü yere göğe sığdıramazken daha düne kadar kurumunuzun tüm imkanları FETÖ lehine kullandırılıyorken biz ise bugün durduğumuz noktadaydık.

Geçmişte yaptıklarınızla adeta FETÖ'ye yardım ve yataklık eden sizlerin bugün FETÖ'yü bizlere yamama çalışmalarınız beyhude uğraşlardır.

 

Şahsıma cevaben yaptığınız açıklamanızda başta Cumhurbaşkanı olmak üzere ta Diyanet İşleri Başkanına kadar FETÖ'nün tuzağına düşerek aldatıldığınızı ifade etmişsiniz.

O koca koca devlet büyüklerinin dahi aldatılmasını kendi aldatılmışlığınızın meşruiyetine gerekçe saymışsınız.

Siz bir hukukçu olarak pek iyi bilirsiniz ki konumu ne olursa olsun bir başkasının yanlış ve hukuksuz bir tutumu onun astı konumundaki insanların yanlış ve hukuksuz tutumlarına gerekçe olamaz.

Sayın Refik Yılmaz,

Beceriksiz ve usulsüz arsa satışları ile Gemlik Belediyesini zarara sokan, Gemlik taşınacak açıklamanız ile olası bir depremden daha büyük bir ekonomik yıkıma sebep olan şahsınızın klise defterlerine FETÖ'ye methiyeler dizme konusunda ne kadar mahir olduğunuzu, Belediye imkanlarını sözde hizmet yolunda nasıl seferber ettiğinizi biliyoruz ve sizde teyit ettiniz.

15 Temmuz gecesi "Milletimiz" sizin kandırılarak düzenini bozduğunuz "Devleti" sokaktan toplamıştır.

FETÖ ile mücadeleyi parti programına alan tek parti İYİ PARTİ'dir.

FETÖ ile ilgili milletimizden özür dileyip, hakkını veremediğiniz makamı terk ederek hesap vereceğiniz yerde bize akıl yetiştirmeye çalışmanızı milletimize havale ediyorum.

Ayınisi iştir kişinin lafa bakılmaz."

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER