banner47

Gemlik’i Karış Karış Bilen Bir Cumhurbaşkanı Olacak

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, Belediye Başkan Adayı Mehmet Sertaslan ve Milletvekili Aday Adayı Kemal Atan Manastır Günaydın sitesinde vatandaşlarla buluştu.

Gemlik’i Karış Karış Bilen Bir Cumhurbaşkanı Olacak
banner3

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, Belediye Başkan Adayı Mehmet Sertaslan ve Milletvekili Aday Adayı Kemal Atan Manastır Günaydın sitesinde vatandaşlarla buluştu.

Gemlik’te Muharrem İnce’ye ilginin büyük olduğunu ve Türkiye’nin her karışının böyle olduğunu belirten İlçe Başkanı Cemil Acar, “Sayın Cumhurbaşkanı adayımızdan telefon geldiğinde çok şaşırmıştık. Normalde miting hazırlıkları bir hafta önceden başlardı. Biz 10 saatte Gemlik İskele Meydanı’na binlerce insan topladık. Bu bize Gemlik’te Sayın İnce’ye desteğin büyüklüğü gösterdi. Seçime çok az kaldı. Bizler iftar demeden, sahur demeden programlarımızı gerçekleştirecek ve insanlarımıza ulaşmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Muharrem İnce’nin Gemlik’i çok iyi tanıdığını ve Cumhurbaşkanı seçildikten sonra bu Gemlik’in avantajı olacağını belirten Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, “Sayın İnce’yi daha önce birçok kez Gemlik’te ağırladık. Sayın İnce Gemlik’i çok iyi biliyor ve tanıyor. Cumhurbaşkanı seçildikten sonra bu Gemlik’e avantaj olacaktır. Daha önce Balıkpazarı’nda çay içmiş. Kumla ’da balık yemiş. Gemlik’te birçok kez miting yapmış. Sayın Muharrem İnce’nin adaylığı Gemlik için bulunmaz nimet, vatandaşlarımızda bunun farkında her gittiğimiz yerde ilginin kat kat arttığını görüyoruz” diye konuştu.

CHP’nin ekonomik vaatlerinin bu seçim bildirgesinde ön plana çıktığını ve ekonomik kurtuluşun CHP’de olduğunu vurgulayan Milletvekili Aday Adayı Kemal Atan, “Geçen dönem iktidar projelerimizi adeta kopyaladı. Asgari ücreti arttıracağız dediğimizde kaynağı nereden bulacaksınız diyenler, asgari ücreti dediğimiz seviyeye çıkarttı. Aynı şekilde Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek ise iki maaş ikramiye vaadimize böyle bir şey yapabilirlerse CHP’ye oy vereceğini ifade etmişti. Türkiye’nin her kesimi için ayrı projelerimiz hazır, Türkiye’nin bu ekonomik buhran ve sıkışıklıktan kurtulmasının tek kurtuluşu Cumhuriyet Halk Partisi’ndedir” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER