banner47

Gemlik Deva Partisi ilk kongresini yaptı

Deva Partisi 1.Olağan Gemlik İlçe Kongresi 14.00 Cemil Meriç Kültür Merkezinde yapıldı.

Gemlik Deva Partisi ilk kongresini yaptı
banner3

Deva Partisi 1.Olağan Gemlik İlçe Kongresi 14.00 Cemil Meriç Kültür Merkezinde yapıldı.

Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, Gemlik ilçe Başkanı Engin Doğan, İl ve İlçe yönetimi 55 üye ve delegelerin katılımının yanı sıra Gemlik Belediye Başkanı Yardımcısı Mert Dimili, Chp Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkan vekili Cihangir Dinç, Büyük Birlik Partisi Gemlik İlçe Başkanı Hacı Ömer Yavuz katılım sağladı.

Açılış ve yoklamanın ardından bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal Marşının Okunmasından sonra, kürsüye çıkan Gemlik İlçe Başkanı Engin Doğan ''Ülkemiz zor bir dönemden geçmektedir ,başta ifade özgürlüğü olmak üzere yargıda, ekonomide ve kalkınma alanlarında çok ciddi problemlerle karşı karşıyayız. İktidar çözüm mercii olmaktan uzak kalmıştır. Deva partisi olarak söz veriyoruz ki bu karanlık ve sisli siyasi iklime bir umut ışığı olmak için canla başla çalışacağız Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın liderliğindeki yargının ,ekonominin liyakatin savunucuları ,geleceği aydınlık umutla bakan Deva kadroları tüm ülkede görevinin başında olacaktır'' dedi.

Ardından söz alan Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın ''Türkiye nin iyi bir noktaya gitmediğini biliyoruz. Deva Partisi yüzden ortaya çıktı. Günümüz konusu müsilaj Malesef Türk siyasetinde de durum. Yani bazı şeylerin tamamen temizlenmesi gerekiyor. Ekonomimiz iyiye gitmiyor, bizim her gün 2,5 milyar vergi veriyor olamız bize bir şeyler anlatıyor. Siyaset tıkanmışır ve temizlenmesi gerekiyor. Bizim hareketimiz kimseyi ötekiletirmeden ,toplumun her kesimini kapsayan sorunların çözülmesi için kuruldu'' şeklinde konuştu.

Deva Partisi yönetimi şu isimlerden oluştu; ‘’Engin Doğan, İsmail Hakkı Ayvat, Mustafa Onsekiz, Derya Seyirt, Nihan Kuşkaya, Ahmet Şirin, Mehmet Sıtkı Göz, Güray Kaypak, Murat Gökhan Tuncel, Yusuf Sertkaya, Mürvet Tümtürk, Nükhet Yavuzer Acar, Melih Arslan, Erkan Erten, Fatih Yiğit.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2021, 21:28

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER