banner47

Eski Bakan Şükrü Sina Gürel Zafer Partisi'nde

Eski Bakan Şükrü Sina Gürel Zafer Partisi'nde
banner3

Eski Dışişleri Bakanı Şükrü Sina Gürel düzenlenen basın toplantısıyla Ümit Özdağ'ın Genel Başkanlığı'ndaki Zafer Partisi’ne katıldı.ANKARA (İGFA) - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaptığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özdağ, Adana Mutabakatını imzalayan hükümetin Devlet ve Dışişleri Bakanı olan Şükrü Sina Gürel'in Zafer Partisine katıldığını duyurdu.

Toplantı sırasında Ümit Özdağ’ın yanında bulunan eski Dışişleri Bakanı Şükrü Sina Gürel, CHP’den istifa ederek, Zafer Partisi’ne katıldığını açıkladı.

ŞAM İLE GÖRÜŞMELERİ BAŞLATIYORUZ

Öte yandan düzenlenen basın toplantısında Ümit Özdağ, "Anadolu Kalesi" projesiyle Türkiye'de yaşayan "8 milyon sığınmacıyı" ülkelerine geri göndereceklerini ve bu kapsamda hazırlıklar yaptıklarını söyledi. Özdağ, bu kapsamda Zafer Partisi olarak Şam Hükümeti ile sığınmacı ve kaçakların geri dönüşü için görüşme sürecini başlatacaklarını belirterek, parti yetkilileri ile Suriye Dışişleri Bakanlığı'nın ilk görüşmeyi yarın (20 Nisan Çarşamba) yapacağını ve daha sonra Gürel başkanlığında bir heyetin diplomatik temas sürecini başlatacağını belirterek, bu sürecin çok taraflı diplomasiyle yürütüleceğini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23