banner47

Deniz Gül Gemlik CHP Gençlik Kolları Başkanlığı'na Adaylığını Açıkladı

9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan CHP Gemlik Gençlik Kolları kongresinde adaylığını açıklayan ilk isim Deniz Gül oldu.

Deniz Gül Gemlik CHP Gençlik Kolları Başkanlığı'na Adaylığını Açıkladı
banner3

9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan CHP Gemlik Gençlik Kolları kongresinde adaylığını açıklayan ilk isim Deniz Gül oldu.

Gül adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi : "Gemliğimizin sahip olduğu genç nüfusunun farkında olarak ve gençliğimizin önünü açmak için girdiğimiz bu yolda azimli bir şekilde çalışacağız. Gün gelecek bayrak asacağız gün gelecek sandalye taşıyacağız gün gelecek söz sahibi olup ilçemizin ve ülkemizin önemli sorunları hakkında  gençliğimizle birlikte sağlam adımlarla yürüyeceğiz. CHP gençlik kolları olarak sokakları hiç bir zaman terk etmeyeceğiz geçmişte olduğu gibi sokak mücadelelerimizi, önümüze çıkan her türlü engele rağmen sonuna kadar sürdürmeye devam edeceğiz. Geleceğin mimarı olan gençlerimizle omuz omuza mücadele etmek bizlere heyecan ve güç kazandırıyor.

Gençlerimizin sosyal ve kültürel alanlarının kısıtlı olduğunun farkındayız, bunun için bir çok projelerimiz var. Sosyal sorumluluk alanında bu zamana kadar yapmış olduğum bir çok çalışma var ve bu çalışmaları yeni yüzlerle daha verimli bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Doğaya, sokak hayvanlarına, çocuklara, kadınlara ve insanlığa faydalalı bir gençlik için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya hazırız. 

Haksızlıklara, zulümlere ve yapılan yanlışlara karşı dimdik duruş sergileyeceğimize halkımızın çıkarları doğrultusunda çalışmalar yapacağımıza, özgürlük, insan hakları, demokrasi direnişi göstereceğimize Laik devlet yapısını koruyacağımıza Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi ""BENİ GÖRMEK DEMEK MUTLAKA YÜZÜMÜ GÖRMEK DEĞİLDİR . BENİM FİKİRLERİMİ, BENİM DUYGULARIMI ANLIYORSANIZ VE HİSSEDİYORSANIZ BU KAFİDİR.''  sözünden esinlenerek Atatürkün ilke ve inkılaplarından çıkmayacağımıza hepinizin huzurunda söz veriyorum. 

Tüm bu sebeplerden Gemlik Cemevi Gençlik Kurulu Başkanlığını 2  yıl üstlenerek yapmış olduğum çalışmalar ve projeler ve  Gemlik Kent Konseyi Gençlik Meclisinde yapmış olduğum aktif çalışmaların vermiş olduğu bilgi ve birikime güvenerek Partimizin genç sayısını arttırmak, mevcut Gençlerimizin daha aktif bir şekilde çalışmasına ışık olmak için CHP Gemlik Gençlik Kolları Başkan Adayılığımı açıklamış bulunmaktayım."

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2020, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23