banner47

CHP'liler Gemlik'te sokak çalışmalarına devam ediyor

CHP Gemlik İlçe Başkanlığı, yaklaşan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi sokak çalışmalarına devam ediyor. Her gün Gemlik’in farklı bir mahallesinde çalışma yapan CHP’liler, kalabalık gönüllü grubu ile Kemal Kılıçdaroğlu için Gemliklilerden oy istiyor.

CHP'liler Gemlik'te sokak çalışmalarına devam ediyor
banner3

Geçtiğimiz hafta seçim çalışmalarını başlatan CHP Gemlik İlçe Başkanlığı, haftanın her günü saha çalışması ve ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Planlanan mahallelerde, cadde ve sokaklarda esnafa hayırlı işler dileyen CHP’liler, görüştükleri vatandaşlara Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’nın özellikle ekonomi, gençler ve emekliler hakkındaki projelerini anlatıyor.
Orhangazi Caddesi’nde saha çalışması yapan CHP’liler, cadde ve ara sokaklar boyunca dükkânları ziyaret ettiler. Destek sözü veren Gemliklilere teşekkür eden CHP’liler, kararsız ya da farklı adaya oy vermeyi düşünen seçmenlere ise ülkenin içinde bulunduğu pahalılık ve enflasyonla mücadele hakkında yapacaklarını anlattılar.

“Bu gün 1 simit, 1 ekmekten daha pahalı hale geldi. Kıyma, tavuk, balık vatandaşlarımız için ulaşılamaz oldu. Gemlik’te ev kiraları ortalama beş bin lira. Bu, Türkiye’nin içinde bulunduğu kötü yönetimin sonucudur” diyen CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, “Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, ülkemizin sahip olduğu zenginliğin, bizden toplanan vergilerin kimlere, nasıl aktarıldığını, devlet kaynaklarının beşli çeteler tarafından nasıl talan edildiğini dile getiriyor. Biz Millet İttifakı olarak halkımızın sahip olduğu zenginliği halkımızla paylaşacağız. Enflasyon düşecek, pahalılık bitecek, ülkemizde bütün çocuklar sağlıklı beslenecek” şeklinde konuştu.

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER