banner47

CHP Gemlik’ten Ankara çıkarması

CHP Gemlik İlçe Başkanlığı Ankara Anıtkabir’i ziyaret etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde CHP’nin haftalık grup toplantısına katılan Gemlik heyeti Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

CHP Gemlik’ten Ankara çıkarması
banner3

CHP Gemlik İlçe Başkanlığı Ankara Anıtkabir’i ziyaret etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde CHP’nin haftalık grup toplantısına katılan Gemlik heyeti Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolu üyeleri ile meclis üyeleri Ankara çıkarması gerçekleştirdi. Anıtkabir’de Atatürk’ün huzuruna çıkan heyet buradan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçerek CHP’nin Bursalı milletvekilleri ile buluştu. Grup toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden heyet daha sonra Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek Gemlik’i anlattı.

Başkan Acar: “Barıştık ve kazandık”

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun geçen yıl gerçekleşen Gemlik ziyaretinde yanında bulunan CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, Gemlik’te seçimleri galibiyetle tamamlayacaklarının sözünü o zaman verdiklerini hatırlatarak “halkımız adı konmayan ekonomik kriz ile boğuşurken, işsizlikten, pahalılıktan, sürekli sandığa gitmekten yorulmuştu. Gemlik de iyi yönetilmiyordu. Değişim ve yenilik kaçınılmazdı. Biz 112 bini aşkın Gemlikli geleceğe yönelik bu olumlu adımı hep birlikte atarak hep birlikte değişimi başlatmıştık. Artık verdiğimiz sözleri tutuyor e projelerimizi hayata geçiriyoruz” dedi.

Başkan Acar sözlerini şöyle sürdürdü: “Ayrıştırıcı dil, toplumda karşılık bulmadı. Halkımız kavga etmeyi, ayrışmayı değil barışmayı ve beraberliği seçti. Bizler adaylığımızdan seçimleri kazandığımız güne hatta bu güne kadar devam eden bir şekilde insanlarımızın birbirini sevmesini, ayrılmamalarını, birbirlerine sarılmalarını ve barışmalarını istediğimizi söyledik. Bu birlik ve beraberlik dili karşılık buldu. Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan 80 milyonu aşkın yurttaşımız bir oldukça, birlikte oldukça aşılamayacak sorun yoktur. Yollar yapılır, köprüler yapılır, ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaşır, ekonomimiz de düzelir. Her şey düzelir. Yeter ki ayrılmayalım, milletimiz ve ülkemizin geleceği için birlikte çalışalım.”

Gemlik Belediyesi’nin toplumla tema eden çalışmalarına da değinen Acar, çok yakında ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek Halk Market ile dar gelirli ailelere hitap edecek kreş çalışmalarına dikkat çekerek “özellikle kreş, genel başkanımızın önem verdiği ve bizlerin yönettiği tüm belediyelerde uygulanmasını istediği bir çalışmaydı. Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan da bu hassasiyeti bildiği için adımı ilk atılan projelerden biri kreş oldu. Çalışmalarımız başladı ve çok yakında ailelere hizmet verecek” dedi.

Kılıçdaroğlu: “Belediyeler halk için çalışacak”

Gemlik’te kazanılan başarı için emek gösteren CHP ve Millet İttifakı’nın tüm gönüllülerine teşekkür eden Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ise Türkiye’nin aydınlık bir yola girdiğini, bu konuda belediyelere büyük sorumluluklar düştüğünü, yerel yönetimlerin üzerlerine düşen sorumluluğun bilincinde belirli gruplar için değil halk için çalışacağına emin olduğunu dile getirdi. Gemlik’te başlayan kreş çalışmalarından mutluluk duyduğunu belirten Kılıçdaroğlu Gemlik’i yakından izleyeceğini, belediyenin Gemliklilere en güzel ve faydalı hizmetleri gerçekleştireceğinden şüphesi olmadığını sözlerine ekledi.

Heyet görüşmelerin ardından Gemlik’e döndü.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2019, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER