banner47

Büyük Birlik Partisi Projelerini Tanıttı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Teşkilatla bir araya gelme ve proje tanıtım toplantısı gövde gösterisine dönüştü.

Büyük Birlik Partisi Projelerini Tanıttı
banner3

Büyük Birlik Partisi (BBP) Teşkilatla bir araya gelme ve proje tanıtım toplantısı gövde gösterisine dönüştü.

Belediye Başkan Adayları Hacı Ömer Yavuz’un projelerini anlattığı yemekli gece yoğun ilgi gördü. Pırıltı Düğün Salonunda gerçekleşen organizasyon, Alperen Ocakları, Kadın Kolları etkinliklerinin yanı sıra yöresel sanatçıların konserleriyle renklendi. Diğer Siyasi Partilerin sloganlı seçim çalışmalarına inat kendilerine oy ve destek isteyen BBP Gemlik Belediye Başkan Adayı Hacı Ömer Yavuz, 15 maddelik seçim projelerinde pozitif ve katılımcı belediyecilik, ekonomi belediyeciliği, şeffaf belediyecilik, turizm yatırımları, dijital belediyecilik ve ada bazlı kentsel dönüşüm konularındaki projelerini açıkladı.

Kurucu Genel Başkanları Şehit Muhsin Yazıcıoğlu anısına slayt gösterimle başlayan teşkilatla bir araya gelme ve proje tanıtım toplantısında, BBP Genel Başkanı Mustafa Deastici’nin sözlerine de yer verildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ihmal edilmediği dev organizasyonda konuşan Kadın Kolları Başkanı Elif Coş, bayrağı devralmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, Gemliklileri BBP çatısı altında korkmadan siyaset yapmaya davet etti.

BBP İlçe Başkanı Hüseyin Yavuz ve yöneticilerin başarılı ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya muhtarlar, sivil toplum örgütü yöneticileri, bazı belediye meclis üyeleri ve siyasi parti ilçe temsilcileri de ilgi gösterdi. Ülkücü Camianın da yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda kürsüye gelen ve slayt gösterimle projelerini anlatan Hacı Ömer Yavuz’da, Gemlik’e BBP kadrolarının şart olduğunu savundu. İstihdama yönelik, ekonomik projelere öncelik verdiklerini vurgulayan Hacı Ömer Yavuz, “Yerel yönetimler dirayetli insanlardan oluşmalıdır. Kadın Kolları, Alperen Ocakları, Yönetimimizi kurduk. Gemlik’i yönetmeye hazırız. Sloganlar atan diğer partilere değil, Büyük Birlik Kadrolarına da inanın. Kadrolarımızla, projelerimizle, ekibimizle Gemlik’i adil ve şeffaf yönetmeye hazırız” dedi.

Bazı projelerinin dışarıya sızdırıldığını ve başka partiler tarafından çalındığını öne süren BBP Gemlik Belediye Başkan Adayı Hacı Ömer Yavuz, Muratoba Mahallesindeki Kurban Kesim yerine yılın 11 ayı çalışacak olan oto alım satım pazarı kuracaklarını ifade etti. Dere ıslah ve dere çevresine sosyal tesis gibi projeleri masaya yatıran Yavuz, dereboyu, Orhangazi caddesi çıkışı gibi yerlere dört ayaklı üst geçit projesini görselleriyle birlikte tanıttı. İstişare belediyeciliğine önem vereceklerini, halka sormadan dayatma projeleri yaşama geçirmeyeceklerini kaydeden BBP Gemlik Belediye Başkan Adayı Hacı Ömer Yavuz, “Hesap veren bir belediye olacağız. Belediyede ne yapılacaksa, hata bile olsa, bundan meclis üyeleri de sorumlu olacak. Meclis üyeliklerini etkin hale getireceğiz. Güvenip, oy vererek meclise gönderdiğimiz üyeler de hesap verecekler” diye konuştu. Gemlik’e balıkçı barınağı, marina projeleri yapacaklarını, balık halini yeniden getireceklerini bildiren Hacı Ömer Yavuz, balıkçı restoranları, kumla ve kurşunlu gibi turistik yerlere gece pazarları, güneş enerjisi parkı, düşük gelirli ve orta gelirli vatandaşlara yönelik çay bahçeleri gibi projelerini de anlattı.

Büyükşehir Belediyesinin yapmaktan vazgeçtiği termal tesisleri BBP’li Belediye olarak yapacakları sözünü veren Hacı Ömer Yavuz, yanına da Aqua Park yapacaklarını belirtti. Atıl durumda kalan Tomakay Binasını Bowling salonu yapacaklarını, halı sahaları spor kulüplerine vereceklerini, ata sporu olan yağlı güreş, güreş ve okçuluğu Gemlik ile yeniden tanıştıracaklarını vurgulayan Hacı Ömer Yavuz, bayanlara yönelik olarak da sadece bayanların bineceği ve bayanların istihdam edileceği minibüs hizmeti sağlayacaklarını iddia etti. Ada bazlı kentsel dönüşümü teşvik edeceklerini ve afet koordinasyon planlarını yeniden gözden geçireceklerini sözlerine ekleyen BBP Gemlik Belediye Başkan Adayı Hacı Ömer Yavuz, dürüst belediyecilik, güven veren belediyecilik ilkeleri hakkında da açıklamalarda bulundu. Hacı Ömer Yavuz, kordon boylarına seyyar esnaf pazarı, ilçede karanlık tek sokak bırakmayacaklarını, şehit aileleri, gaziler ve engellilere yönelik projelerini de masaya yatırdı. AVM tanzim satış mağazası, belediye kreşleri, madde bağımlılığı ile ilgili projeler de katılımcılardan alkış ve destek aldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2019, 07:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER