banner47

Bursa'da AK Parti Nilüfer'de danıştı

Bursa'da AK Parti Nilüfer'de danıştı
banner3

Bursa'da AK Parti Nilüfer Teşkilatı, daraltılmış ilçe danışma meclisi toplantısında biraraya geldi. BURSA (İGFA) - Bursa'da AK Parti'nin Nilüfer İlçe Teşkilatı danışma meclisi toplantısında konuşan Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Büyükşehir'in Nilüfer'e kattığı değerde görüldüğü gibi Nilüfer’e yakışan hizmetlerin ancak AK Parti belediyecilik anlayışından çıkacağını söyledi.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı, 50.daraltılmış ilçe danışma meclisi toplantısını Görükle Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın, Mustafa Esgin, Ahmet Kılıç, il ve ilçe yöneticileri ile mahalle başkanları katıldı.

Açılış konuşmasında ilçe teşkilatlarının çalışmalarını anlatan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Eşref Kurem, Büyükşehir'in getirdiği hizmetleri ilçede yaşatacakları seçim zaferi ile pekiştirerek, Nilüfer’e hak ettiği hizmetlerin getirilmesi için çalıştıklarını söyledi.AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ise, tüm dünyada insan ve toplum sağlığının öncelenerek yatırım ve harcamaların çoğunun sağlık alanında yapılmasına rağmen Türkiye’nin hayatın bir çok alanında attığı kalkınma adımları ile gücünü bir kez daha gösterdiğini belirtti.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’ta milletin yerelde ve genelde AK Parti kadrolarının hizmet anlayışına olan güvenine vurgu yaparak, bu güvenden aldıkları güçle 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyüşlerini sürdüreceklerini ifade etti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ise, pandeminin arkasından yine tüm dünyada etkili olan ekonomik pandeminin etkilerine rağmen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Bakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yerinde ve zamanında atılan adımlarla Türkiye’nin kalınma hamlelerine devam ettiğini işaret etti. Etkileri hala süren pandemi ve beraberinde gelen ekonomik pandeminin gelişmiş ülkeler dahil olmak üzere tüm dünya ekonomilerini derinden etkilediğini vurgulayan Başkan Gürkan, bu süreci hep birlikte güçlenerek geçireceklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23