banner47

ADD İktidara Yüklenerek Muhalefete İttifak Çarğısı Yaptı

Gemlik Atatürkçü Düşünce Derneği gerçekleştirdiği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirerek, iktidara yüklenip, muhalif partilere ittifak çağrısında bulundu.

ADD İktidara Yüklenerek Muhalefete İttifak Çarğısı Yaptı
banner3

Gemlik Atatürkçü Düşünce Derneği gerçekleştirdiği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirerek, iktidara yüklenip, muhalif partilere ittifak çağrısında bulundu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Gemlik Şubesi Başkanı Muhammet Usta, iktidar ülkeyi günlük gülistanlık olarak gösteriyor diyerek; “Acı gerçek öyle bir şey olmadığıdır. Son bir aydır hem siyasi partileri hem de esnafları ziyaret ediyoruz. Hangi esnafa gittiysek çektikleri ahlar dağları eritiyor. Günlerce siftah yapmadan kepenk kapatan esnafımız var, ama seslerini çıkartamıyorlar. İktidar sahipleri seslerini çıkartan herkesin başına bir şahin gibi bir kartal gibi çökerek susturuyorlar.” ağır eleştirilerde bulundu.

“Metin Akpınar, Müjdat Gezen ve Uğur Dündar’ın yanındayız”

Sözlerine geçtiğimiz hafta kamuoyunda sıkça yer bulan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’in, Uğur Dündar’ın programındaki konuşmalarına değinen Usta; “Basınımızın ve tiyatromuzun önde gelen isimleri, televizyon programında sadece ve sadece demokrasi istediler. Başlarına neredeyse örülmedik çorap kalmadı. Biz Akpınar, Gezen ve Dündar’ın yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.” dedi.

“İktidara muhalif olan partiler birlik olmalı.”

Atatürkçü Düşünce Derneği Gemlik Şubesi Başkanı Muhammet Usta, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine de değinerek, “İktidar partisine muhalif olan tüm partileri gezdik, mutlaka birlik olmalısınız dedik. Partiler birbirlerine düşmüş o parti bizi desteklemeli, biz daha büyüğüz, bizim önceki seçimlerde aldığımız oy oranları çok yüksek diyerek önerilerimizi hiçe saydılar. Biz bir kez daha buradan basın yolu ile partilere seslenmek istiyoruz. Mutlaka muhalif olan partiler birlikte olup iktidar partisinin karşısında olmalılar. Aksi takdirde yine iktidar partisi belediyeleri kazanacaktır.” dedi.

Basın toplantısının ardından gelecek aylarda yapacakları etkinliklerden de bahseden Usta, toplantıya katılan tüm yönetim kurulu üyelerine, üyelerine ve basın mensuplarına teşekkür etti.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2019, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28