banner47

Türk asıllı Amerikalı prodüktöre Grammy ödülü

Dünya müzik ve film sektörünün referans organizasyonu Grammy 2021 ödüleri sahiplerini buldu. Bu çok özel gecede Amerika'da yaşayan Türk asıllı müzik prodüktörü 'Tame' göğsümüzü kabarttı.

Türk asıllı Amerikalı prodüktöre Grammy ödülü
banner3

BURSA (İGFA) - Dünya müzik ve film sektörünün referans organizasyonu Grammy 2021 ödüleri sahiplerini buldu. Luis Fonsi, Steve Aoki, Mohombi gibi dünya yıldızların müzik prodüktörlüğü yapan başarılı isim, 3 kategoride ödülün sahibi olan projelerde imzası olduğu ortaya çıktı.

Miami'de yaşayan müzik adamı 'Tame'in,  Türkiye'de ise Serdar Ortaç, Tan, Aslı Güngör, Çelik gibi birçok sanatçıyada geçmişte proje yaptığı öğrenildi. Grammy 2021 ödülleri COVID-19 tedbirleri gölgesinde geçerken, akıllarda ödül alamayan dünya yıldızlarından, hiç ödül beklemezken neredeyse ödüle boğulan yeni isimlerde konuşuldu.

Gecede Türkiye açısından dikkat çeken detay ise 3 dalda ödül alan sanatçıların prodüksiyonlarında bir Türk imzası olmasıydı. Türk adı 'Tamer Şengül' olan Amerikalı 'Tame' in Türkiye'de birçok tanınmış sanatçının kariyerinde imzası bulunuyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23