banner47

"DİLBERAY" 4 Şubat Cuma günü sinemalarda

"DİLBERAY" 4 Şubat Cuma günü sinemalarda
banner3

Hafızalara kazınan sesi, kaderine inat sürekli gülümseyen yüzüyle ölümünden sonra da tüm Türkiye’nin sevgi ve saygıyla andığı usta bir sanatçı Dilberay'ın hayatının konu olduğu film 4 Şubat'ta vizyona giriyor. İSTANBUL (İGFA)- Çocukluğundan itibaren yaşadığı acılara, sefalete ve şiddete Allah vergisi sesinden kuvvet alarak dayanan,  böylece Türkiye’nin sevgilisi olmayı başaran Dilber Ay’ın keder dolu hayatını anlatan “DİLBERAY” filmi 4 Şubat’ta vizyona giriyor. Yılın en fazla merak edilen filminde, 2019 yılında aramızdan ayrılan usta sanatçı Dilber Ay’ı Büşra Pekin canlandırıyor.

İşte bu çok özel hayatı, satırbaşlarıyla anlatan “DİLBERAY” filminin senaryosu Nalan Merter Savaş ve Kamuran Süner tarafından kaleme alındı. Ketche’nin (Hakan Kırvavaç) yönettiği filmde, Görüntü Yönetmeni olarak Jean Paul Seresine, Kurgu Yönetmeni olarak Mustafa Presheva ve Müzik Direktörü olarak İskender Paydaş’ın imzası bulunuyor. 

Aytaç Medya,  Fikri Harika Prodüksiyon ve Metronom Film Yapım ortak yapımcılığıyla çekilen, Büşra Pekin’in Dilber Ay’ı canlandırdığı yapımda ayrıca Ayberk Pekcan, Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Deniz Hamzaoğlu ve Selen Uçar gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28