banner47

Bursa’da iş ve siyaset dünyasını buluşturan düğün

Bursa’da iş ve siyaset dünyasını buluşturan düğün
banner3

Altın ve Alpaslan ailelerinin güzide evlatları, Mert Altın ve Kübra Alpaslan'ın düğününe iş, siyaset ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katılım gösterdi.BURSA (İGFA) - Bursa’nın genç siyasetçilerinden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mert Altın, Alpaslan ailesinin kıymetlisi Kübra Alpaslan ile dünya evine girdi. Mert Altın ve Kübra Alpaslan'ın düğününde Bursa iş, siyaset ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri buluştular.

Mert Altın ve Kübra Alpaslan'ın nikahını Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz kıydı. Çiftin nikah şahitleri arasında AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serpil Şahin, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Önceki dönem Milletvekili Zafer Hıdıroğlu, Bursa MUŞSİAD Başkanı Ayhan Durgun, Yıldırım Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Murat Özkarayurt, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Orhan Aygün, Kırgız Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosu Bilal Tutuş ile çok sayıda davetli düğüne katılım gösterdi.

AK Parti Bursa Milletvekilleri ve MKYK Üyeleri, Ankara Kızılcıhamam’da istişare programında olmalarından dolayı telgraf gönderirken, Altın ve Alpaslan ailelerini ayrıca tebrik ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23